Principal » general » Relațiile noastre abuzive cu telefoanele noastre

Relațiile noastre abuzive cu telefoanele noastre

general : Relațiile noastre abuzive cu telefoanele noastre

În timpul weekend-ului, mi sa părut că, din cauza frustrărilor Windows Phone 7.5 pe un dispozitiv cu buget, încă mai este dificil să pun Nokia Lumia 610 în jos. Proaspătul interfeței cu utilizatorul Windows Phone pare să mă fi dependent de mine, deci aici îl port în continuare și îl folosesc drept smartphone principal, în ciuda decalajelor frustrante din unele aplicații. Oftat.

Am consilat oamenii în relații timp de 17 ani și știu că nu îmi dau sfatul în acest caz. Vedeți, acesta este un scenariu perfect al unei relații abuzive. Acest dispozitiv are destule frustrări de fierbere a apei, dar suficientă miere pentru a mă menține mișcând degetele în ghiveci pentru gust după gust. Dar înainte de a țipa: "Medic, vindecă-te!", Adevărul este că mulți utilizatori de telefon aici se află în aceeași situație, pentru că nu dispun de alternative viabile. Da.

Am făcut tweeted despre asta, întrebându-mă dacă nu este vorba de a fi într-o relație abuzivă. A fost interesat un răspuns de la personajul și mobilista din mass media prietenos, Jesse Oguns. A spus: "Este. Felul de relatie pe care majoritatea dintre noi il are cu iPhone-urile noastre. Nu pot să-mi pun jos aia. Este drăguț. Am urmat romantismul lui Jesse cu iPhone 4S pentru un timp și l-am văzut lărgindu-l cu sărutări și mângâieri într-o zi, apoi i-am rupt parul în următoarea. Oh, viața interesantă a unui mobilist!

Pilda lui Adam & Eva

Permiteți-mi să vă spun o pildă. Am creat-o. Da. Iartă-mă dacă nu sunteți tipul religios, dar sunt sigur că ați auzit povestea (sau varianta) a lui Adam și Eva, primii oameni de pe planetă. Dacă Adam ar fi fost un soț abuziv, Eva nu avea opțiuni. Dacă ar fi fost și Eva, Adam a rămas blocat. Era singura babe din oraș. Dacă dorea ceva, te duci acolo. Pot obține un martor? Următoarele generații de oameni ar fi experimentat frustrări similare, datorită opțiunilor foarte puține disponibile. Nu?

De asemenea, citiți: Confidențialitatea datelor din Smartphone: pilula roșie sau pilula albastră?

Simt că propovăduirea vine! Deci, să ne întoarcem la telefoane mobile, înainte de a transforma MOBILITATEA într-un amvon într-o dimineață de luni. Amin?

În articolul meu recent, am detaliat cum lipsa de varietate ma ucide. Da; această lipsă de varietate mă menține - și alții ca mine - în aceste relații abuzive. De ce poate Jesse să nu aibă un telefon care să facă tot ceea ce dorește, alături de a avea cutența iPhone-ului? De ce? De ce nu pot avea interfața curată și proaspătă de Windows Phone alături de orice altceva care vreau?

Eu nu sunt profet, dar știu ce veți spune voi. Pot prezice punctele și contururile pontificărilor tale. Amenda. Mergeți și spuneți-o. Secțiunea de comentarii este a ta! Adăugați dacă sunteți sau nu într-o relație abuzivă cu telefonul mobil. La urma urmei, nu poate fi o idee proastă să vedem cine și cine ar trebui să ne așteptăm la prima noastră întâlnire "Mobilistas Anonymous" care vine în curând în cartierul tău.

Recomandat
Lasă Un Comentariu