Principal » general » Otondoh.com: Comunitatea mobilă a tinerilor Corpers

Otondoh.com: Comunitatea mobilă a tinerilor Corpers

general : Otondoh.com: Comunitatea mobilă a tinerilor Corpers


Cu doar câteva zile în urmă, a fost lansată o comunitate mobilă pentru membrii Serviciului Național al Corpului Tinerilor. Numit Otondoh, permite membrilor corpului de tineri să se conecteze și să împărtășească experiențele lor reciproc. Iată câteva caracteristici scurte ale Otondoh.com:

  • Corpers poate să împartă statutul la fel ca Facebook cu comentarii și caracteristici "asemănătoare"
  • Mesaj privat: Acest lucru vă permite să trimiteți un mesaj direct unui coleg de corp. Acest lucru este la fel ca caracteristica DM twitter.
  • Acesta permite membrilor să "găsească cu ușurință prietenii în funcție de școală, locația curentă, zona administrației locale și multe altele și să obțină actualizări de la ei".
  • Galeria foto: Această secțiune permite companiei Corpers să creeze albume foto pe care alții să le poată vedea. Aceasta este o caracteristică excelentă deoarece îi ajută pe Corpers să își împărtășească experiențele în imagini.
  • Elemente de camp: Această pagină prezintă toate elementele esențiale necesare în tabără. Cel puțin cei care au vizitat pagina înainte de a merge la tabără pot obține ajutor cu ceea ce trebuie să ia și ceea ce nu este necesar.
  • Pagină de lucru: paginile respective trebuie să afișeze sfaturi despre locuri de muncă și, probabil, deschideri de locuri de muncă atunci când sunt pe deplin dezvoltate.
  • Pagina de profil
  • Locuri: Acest lucru permite corpurilor recent expediați să obțină adresa taberei de orientare a stadiului de desfășurare a acestora.

Otondoh.com are în prezent peste 800 de membri. Este o platformă "all-mobile", deși poate fi accesată pe PC.

Aceasta este o mare inițiativă și ar trebui să primească o largă acceptare în rândul corpersilor. Dacă sunteți un corper de servire, vizitați Otondoh.com și începeți conectarea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu