Principal » general » Opera atinge (alta) 100 de milioane de utilizatori

Opera atinge (alta) 100 de milioane de utilizatori

general : Opera atinge (alta) 100 de milioane de utilizatori

Opera Software a scos din greșeală în mașina sa de statistici uriașe și a descoperit că Opera Mini a atins 100 de milioane de utilizatori lunar în martie și două miliarde de vizualizări zilnice pe pagină - vârfuri noi pentru browserul mobil cel mai folosit din lume.

"Dulce!", A declarat Lars Boilesen, CEO, Opera Software.

Țineți telefonul: Opera nu a anunțat doar 100 de milioane de utilizatori de telefonie mobilă acum două luni? Sigur că au făcut-o; deși numărul a reprezentat totalul combinat pentru ambele browsere mobile, Opera Mini și Opera Mobile. Acum, Opera Mini a avansat cu peste 100 de milioane de utilizatori în sine.

Numărul utilizatorilor lunar Opera Mini de pe tot globul a crescut cu 11 milioane din februarie 2011 și sa dublat față de cele 50 de milioane de mărci celebrate în februarie 2010.

Opera Mini a lui Mile Mini, care reprezintă două miliarde de vizualizări zilnice pe pagină, dublează deja viziunile de un miliard de zilnice pe pagină realizate în iulie 2010.

Despre Opera Mini
Opera Mobile browser-ul mobil funcționează pe mai mult de 3000 de modele diferite de telefoane mobile, de la telefoane de bază de bază la smartphone-uri high-end. Tehnologia unică Opera Mini comprimă conținutul web cu până la 90% înainte de a le trimite la telefon, ceea ce duce la o încărcare mai rapidă a paginilor și la scăderea costurilor de navigare. Acesta partajează multe funcții cu browserele Opera pentru computere, inclusiv navigarea în tab-uri, managerul de parole, marcaje și Speed ​​Dial. Opera Mini este browserul cel mai popular din lume și este disponibil ca o descărcare gratuită de la m.opera.com.

Despre Opera Software ASA
Opera Software ASA a redefinit navigarea web pentru PC-uri, telefoane mobile și alte dispozitive în rețea. Opera de web-platformă a platformei Opera este renumită pentru performanța, respectarea standardelor și dimensiunea redusă, oferind utilizatorilor o experiență online mai rapidă, mai sigură și mai dinamică. Opera Software are sediul central în Oslo, Norvegia, cu birouri din întreaga lume. Compania este listată la Bursa din Oslo sub simbolul OPERA ..

De asemenea, citiți: aplicația Mobile Data Control Triangle lansată în Filipine
Recomandat
Lasă Un Comentariu