Principal » general » Opera Mobile se întoarce pe Maemo - cu versiunea 10

Opera Mobile se întoarce pe Maemo - cu versiunea 10

general : Opera Mobile se întoarce pe Maemo - cu versiunea 10

Oamenii de la Opera sunt fumatori fierbinti, deoarece par sa se aplece sa introduca Opera Mobile pe orice platforma mobila posibila. Salutați-vă la prima construcție de previzualizare a aplicației Opera Mobile 10 pentru sistemul de operare Maemo, în special pentru Nokia N900 și N800 / N810.

De la Opera Labs:

În 2005, Nokia a lansat Nokia N770. Browserul web inclus a fost dezvoltat de Opera Software. În 2008, Nokia a ales să nu mai includă Opera cu Maemo, schimbând în schimb un browser dezvoltat intern. Previzualizarea de astăzi marchează revenirea neoficială la platforma Maemo, după puțin peste 3 ani de absență.

Această versiune Maemo a Opera Mobile 10 a fost creată ca un proiect hobby de către o mică echipă de dezvoltatori în timpul liber. În total, aproximativ 6 man-săptămâni au fost cheltuite pentru crearea eliberării. Merită să subliniem că nu este o lansare oficială. Ca atare, nu a fost supus proceselor noastre obișnuite de asigurare a calității și uneori nu se poate simți atât de lustruit sau complet ca o lansare oficială. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu poate fi niciodată o lansare "finală" a aplicației Opera Mobile 10 pentru dispozitivele Maemo, deoarece este mult mai distractiv să adăugați noi caracteristici strălucitoare decât să fixați bug-uri vechi plictisitoare.

Construcția de previzualizare conține aceleași caracteristici disponibile în Opera Mobile 10 pentru smartphone-urile Symbian și Windows Mobile. Acestea includ navigarea rapidă și economică cu Opera Turbo, marcaj și Sync Speed ​​Dial cu alte produse Opera și, bineînțeles, cu mai multe file.

Suna ca viitorul este incert pentru Opera Mobile pe Maemo. Cu toate acestea, această construcție reprezintă un punct de reper pentru Opera Mobile în două moduri: este prima lansare publică a lui Opera Mobile pentru a include noul motor Javascript al Carakan - Opera și este, de asemenea, debutul mobil al bibliotecii Vega de redare, care - printre altele - responsabilă de redarea tuturor fascinante ochi-bomboane cum ar fi CSS3 colțuri rotunjite și efecte de umbră.

De asemenea, citiți: VMK Elikia nu este primul smartphone african proiectat

Opera Mobile 10 pe Maemo acceptă și redarea portretului, alături de celelalte caracteristici standard ale programului Opera Mobile.

Rețineți, de asemenea, că există unele probleme cunoscute cu această versiune de previzualizare, deci aveți grijă la următoarele:

  • Adobe Flash și alte pluginuri nu sunt acceptate.
  • Ștanșarea ecranului poate fi vizibilă atunci când se panoramă, mai ales în modul portret. Ne așteptăm să remediem acest lucru într-o actualizare viitoare.
  • Tastatura încorporată pe ecran nu este acceptată. Utilizați tastatura fizică sau tastatura pe ecran inclusă în Opera Mobile.
  • Nu există suport pentru gestionarea alimentării. În practică, acest lucru înseamnă că, dacă deschideți o pagină cu animații și lăsați Opera să ruleze, veți utiliza în curând un telefon cu plată. Puterea este scursă chiar dacă Opera rulează în fundal și / sau ecranul este oprit.
  • Dacă setați Opera ca browser prestabilit, de exemplu, prin instalarea comenzii Browser Switchboard, se deschide o filă extra golă de fiecare dată când deschideți o legătură dintr-o aplicație externă.

Dacă întâmpinați probleme, Opera va aprecia raportarea acestor erori și a problemelor folosind expertul de eroare sau pe forumurile lor.

Eu personal nu văd niciun browser care să înlocuiască MicroB pe N900, dar voi da Opera Mobile o rotire doar pentru distracție. Cu toate acestea, utilizatorii N900 care caută o modalitate de a economisi pe lățime de bandă de utilizare poate fi tentat să se joace cu aceasta.

Reacții către Hussein pentru sfat!

Recomandat
Lasă Un Comentariu