Principal » general » Opera Mobile Browsers Crucea 100 de milioane de utilizatori

Opera Mobile Browsers Crucea 100 de milioane de utilizatori

general : Opera Mobile Browsers Crucea 100 de milioane de utilizatori

Astăzi, operația a anunțat că "peste 100 de milioane de utilizatori folosesc un browser Opera în fiecare lună pe telefoanele mobile. Potrivit numerelor publicate astăzi în raportul Opera de Internet mobil, 90, 4 milioane de utilizatori utilizează acum Opera Mini în fiecare lună și aproximativ 15 milioane de utilizatori utilizează Opera Mobile în fiecare lună. În total, 105 milioane de oameni folosesc Opera pe telefoanele lor. "

Acestea sunt figuri impresionante - și bine meritate. Orice inițiativă care promovează accesibilitatea, în special în rândul dispozitivelor inferioare, este una cu potențiale enorme. Browserul Opera Mini din lume, a făcut mai ușor și mai puțin costisitor pentru milioane de abonați de telefonie mobilă din întreaga lume să acceseze webul pe dispozitivele lor.

Un citat de la Lars Boilesen, CEO, Opera Software:

"Vrem ca browserul nostru să influențeze viețile într-un mod semnificativ. Este unul dintre motivele pentru care folosim majoritatea resurselor regenerabile pentru alimentarea serverelor de la Opera Mini. De aceea noi facem lumină, deci nu trebuie să vă reîncărcați bateria la fiecare câteva ore. De aceea, Opera Mini și Opera Mobile pot ajuta operatorii să reducă lățimea de bandă care le înfundă rețelele. Un browser nu poate schimba lumea, dar nu vom înceta niciodată să încercăm. "

Opera a anunțat, de asemenea, că vor lansa "noi versiuni ale browserului Opera Mini pe Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian și chiar iPad".

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu