Principal » general » Opera Mobile 8.65 pentru S60 nu reușește să impresioneze

Opera Mobile 8.65 pentru S60 nu reușește să impresioneze

general : Opera Mobile 8.65 pentru S60 nu reușește să impresioneze

A fost mult timp de când am folosit Opera Mobile pentru orice, dar îmi amintesc că experiența de navigare cu versiunea 9.5 pe Samsung i780 și i900 a fost frumoasă.

Poate că de aceea sunt atât de neimpresionat de ceea ce am văzut de la versiunea 8.65 pentru Symbian când am încercat-o ieri. În scopul informațiilor, Opera Mobile 8.65 este versiunea stabilă disponibilă pentru majoritatea dispozitivelor. Versiunea mai nouă a steroizilor, versiunea 9.5, este disponibilă momentan pentru o mică gamă de dispozitive, în special pe platforma Windows Mobile (de asemenea, minunat, Pocket Explorer suge mult timp!).

Oricum, Opera Mobile 8.65 îmi amintește pur și simplu de zilele petrecute pe internet de pe mobil. În mod normal, toate formatele se pierd atunci când navigați pe site-uri web în acest browser - font și aspect inclusiv.

Iată câteva screenshot-uri:

Comparație: În stânga, MobiNaija acasă pe S60 Web; În dreapta, aceeași pagină pe Opera Mobile 8.65


Alireta.com


Nairaland


După prima sesiune de navigare, am închis aplicația. Când sa întors să se joace cu el mai mult, a refuzat pur și simplu să lanseze. Nici o reinstalare nu a ajutat. Îmi amintesc același lucru când am încercat Opera Mobile 8.65 pe un alt dispozitiv S60 ceva timp în urmă. Nu sunt sigur ce este în spatele acestui fenomen. Oricine?

Recomandat
Lasă Un Comentariu