Principal » general » Opera Mobile 10 beta 2, Skyfire 1.5, Bolt Browser 1.6, acum afară

Opera Mobile 10 beta 2, Skyfire 1.5, Bolt Browser 1.6, acum afară

general : Opera Mobile 10 beta 2, Skyfire 1.5, Bolt Browser 1.6, acum afară

Războaiele browser-ului mobil sunt pe deplin aburite, cu actualizări de la un număr de dezvoltatori.

Opera Mobile 10 beta 2 . Opera Mobile nu are nevoie de introduceri, așa că vom trece la urmărire. Beta 2 a acestui browser uimitor a fost reluată. Este cea mai mare parte bug-fixes și o serie de îmbunătățiri de utilizare. Nu doriți să rămâneți la pariul 1; tu.
m.opera.com/mobile. Mergi acum!

Bolt, browserul web mobil bazat pe java, este acum pe versiunea 1.6. Această versiune oferă redare mai rapidă a paginilor și un manager de parole, printre altele. Mergeți la boltbrowser.com pentru a descărca copia dvs.

Skyfire a fost prezentat ca fiind cea mai bună experiență de navigare mobilă pe Windows Mobile în ceea ce privește viteza și livrarea conținutului . Vă permite să vizionați orice videoclip și, până în prezent, nu am găsit un videoclip încorporat într-o pagină web pe care nu am putut viziona Skyfire). De asemenea, acceptă toate standardele majore Web 2.0 - Ajax, Javascript și Flash 10.

Ei bine, Skyfire tocmai a devenit mai hotărât cu versiunea 1.5, oferind o acțiune pe ecran complet, derularea mai ușoară și cele mai recente versiuni ale Flash 10 și Silverlight, printre altele.

Skyfire este disponibil numai pentru telefoanele Windows Mobile și Nokia. Obțineți copia gratuită pe telefonul dvs. de la get.skyfire.com.

Acolo este, noutățile noastre de lansare de browser mobil în acest sezon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu