Principal » general » Opera Mobile 10.1 pentru Symbian se termină

Opera Mobile 10.1 pentru Symbian se termină

general : Opera Mobile 10.1 pentru Symbian se termină


Opera a dezlănțuit versiunea finală a aplicației Opera Mobile 10.1 pentru telefoanele Symbian / Series 60, cu o performanță JavaScript semnificativ mai rapidă pentru o experiență rapidă de navigare.

Efectuarea debutului său în Opera Mobile 10.1 pentru Symbian este o optimizare a performanței doar la timp (JIT) pentru motorul JavaScript Carakan, același motor puternic care conduce browser-ul desktop al lui Opera. Procesele de viteză de lansare de astăzi arată că Opera Mobile 10.1 curse înaintea predecesorului său, efectuând de nouă ori mai repede decât Opera Mobile 10.0 pe testul JavaScript SunSpider.

Locația, locația, locația ... De asemenea, debutul în Opera Mobile 10.1 este un suport pentru geolocație, care vă pune harta și mobilul pe hartă. Geolocația permite serviciilor web, cum ar fi hărțile și aplicațiile de călătorie, să vă recunoască locația pentru a vă oferi un conținut personalizat și relevant. Confidențialitatea dvs. este în mâinile dvs. și alegeți dacă și când Opera Mobile vă împărtășește poziția.

"Smartphone-urile puternice merită un browser la fel de puternic", a spus Lars Boilesen, CEO, Opera Software. "Opera Mobile 10.1 aduce astăzi cea mai bună experiență de navigare mobilă pe cea mai populară platformă smartphone din lume".

Iată mai multe motive pentru a pune Opera Mobile 10.1 pe scaunul șoferului pentru navigarea pe Symbian mobil:

  • Funcțiile de pionierat de la Opera - cum ar fi Speed ​​Dial, browsing cu fișiere, Opera Link și manager de parole - reduc timpul și tastarea necesare pentru a naviga pe site-urile preferate.
  • Atunci când vitezele lente ale rețelei pun frânele pe navigarea dvs., conectați-vă cu compresia Opera Turbo. Serverele Opera scad paginile web cu până la 20% din dimensiunea originală, reducând costurile de date și încărcând turbo-viteza de navigare.
  • Opera Mobile reglează aspectul și navigarea dvs. cu derulare kinetică, tastatură virtuală și rotire automată pe peisaj.
De asemenea, citiți: Sfat Android: Cum să dezinstalați aplicațiile Bloatware

Opera Mobile 10.1 este disponibil pentru smartphone-uri bazate pe Symbian ^ 3 și Symbian S60 ediții 3 și 5. Opera Mobile este gratuită pentru descărcare de pe m.opera.com. Citiți mai multe despre Opera Mobile la www.opera.com/mobile.

Sursa.Multumesc EyeBeeKay pentru tip-off.

Recomandat
Lasă Un Comentariu