Principal » general » Opera Mobile 10.1 beta pentru Android este aici

Opera Mobile 10.1 beta pentru Android este aici

general : Opera Mobile 10.1 beta pentru Android este aici

Utilizatorii Android au acum o nouă alegere atunci când vine vorba de browsere. Astăzi, Opera Software a anunțat că Opera Mobile 10.1 beta este disponibil gratuit în Android Market, oferind multor milioane de utilizatori Android o performanță mai bună a browserului și o experiență îmbunătățită a utilizatorului.

Utilizatorii Android cunosc viteza și funcționalitatea. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru cerințele lor pentru software-ul nou și îmbunătățit pentru telefoanele lor, precum și o relație aproape emoțională cu telefoanele lor. Acum, ei au ocazia să ruleze Opera Mobile, realizată de o companie care împărtășește pasiunea lor pentru un browser mai bun.

"Utilizatorii Android au acum o alegere mai bună atunci când vine vorba de utilizarea unui browser pe dispozitivele mobile", a declarat Lars Boilesen, CEO, Opera Software. "Cu noul browser Opera pentru Android, oferim utilizatorilor posibilitatea de a accesa Web-ul folosind cele mai bune instrumente disponibile."

Opera Mobile se mândrește cu o încărcare mai rapidă a paginilor în comparație cu alte browsere și o panoramare extrem de fluidă, de derulare și o experiență de zoom netedă. Speed ​​Dial, o altă inovație Opera, oferă acces rapid și ușor la site-urile web preferate ale utilizatorului, în timp ce managerul de parole îl salvează pe utilizator de tastarea greoaie a telefonului mobil. În plus, utilizatorii vor beneficia de o navigare mai bună pe rețele lentă sau cu congestie, cu Opera Turbo, care oferă o compresie de până la 80% a datelor.

Opera Mobile 10.1 Beta pentru Android include de asemenea:

  • Gestionare ușoară a filelor cu filele vizuale
  • Opera Presto de redare a motorului
  • Sincronizați marcajele pe toate dispozitivele cu Opera Link
  • Abilitatea de a fi setat ca browser implicit
  • Suport pentru geolocație
  • SVG suport

Descarca
Descărcați gratuit Opera Mobile direct pe telefonul Android de pe Android Market sau la m.opera.com/next. Pentru mai multe informații, vizitați //www.opera.com/mobile/.

De asemenea, citiți: LonelyCatGames (LCG) Xplorer - exploratorul de fișiere Titanic Symbian
Recomandat
Lasă Un Comentariu