Principal » general » Opera Mini vine pe telefoanele Windows Mobile

Opera Mini vine pe telefoanele Windows Mobile

general : Opera Mini vine pe telefoanele Windows Mobile

Odată, Opera Mini a fost strict o aplicație Java. Dar a fost atunci. Odată cu sosirea platformei Opera Mini 5 Beta pentru telefoanele Windows Mobile pe 5 și 6, Opera Mini a intrat în liga browserelor native.

Dispune de aceleași specificații ca versiunea java. Diferența este că această aplicație este în format .CAB, formatul nativ pentru Windowsphone.

Iată comunicatul de presă, livrat de noi de către brym !:

Oslo, Norvegia - 4 martie 2010
Opera Software a lansat astăzi o versiune nativă a programului Opera Mini 5 beta pentru telefoanele mobile Windows și 5 și 6.

Prin integrarea programului Opera Mini cu platforma Windows Mobile, Opera este capabilă să furnizeze o versiune optimizată a browserului popular Opera Mini, care îmbunătățește dramatic performanța și experiența generală a utilizatorului. În timp ce Opera Mini necesită în mod tradițional Java, noua versiune Windows Mobile nu înseamnă că Opera Mini va funcționa pe orice telefon Windows Mobile.

Opera Mini 5 beta pentru Windows Mobile include același set de caracteristici bogate ca și versiunea bazată pe Java. Caracteristicile renumite, inclusiv navigarea în tab-uri, managerul de parole, marcajele și Speed ​​Dial, sunt integrate pentru a oferi confort în timp ce sunteți în mișcare.

Unul dintre avantajele majore ale lui Opera Mini este faptul că comprimă traficul de date cu până la 90%, ceea ce duce la o îmbunătățire semnificativă a încărcării de pagină și a vitezei. Acest lucru duce la o încărcare dramatic redusă a datelor, ceea ce poate duce la scăderea costurilor de navigare în cazul unui plan de date pay-per-MB sau când se efectuează servicii de roaming scumpe.

"Windows Mobile merită un browser mobil care arată mai bine, se ocupă mai bine și oferă mai bine decât browserul implicit", a declarat Dag Olav Norem, vicepreședinte al produselor, Opera Software. "Chiar dacă Opera are 50 de milioane de utilizatori satisfăcuți de Opera Mini, căutăm mereu modalități de îmbunătățire a browserului pentru fiecare utilizator de telefonie mobilă. Acum suntem încântați să oferim cel mai popular browser Web mobil din lume ca aplicație nativă Windows Mobile. "

Toți ceilalți ar putea fi atenți la viitoarea serie Windowsphone 7, dar Opera a schimbat puțin fluxul și a făcut versiunile vechi 5 și 6 mai atractive. Chiar dorim să avem un telefon Windows care să se întindă undeva, pentru a putea da o rotire. Bine….

De asemenea, citiți: Reddit lansează în sfârșit aplicații oficiale pe iOS și Android

Dacă aveți în continuare un telefon Windowsphone, iată cum puteți obține această frumusețe pe telefon:

Descărcați pe PC: www.opera.com/mini/download/pc/

Descărcați pe telefonul mobil: m.opera.com/next/

Surse: Arena GSM și Comunicat de presă Opera

Recomandat
Lasă Un Comentariu