Principal » general » Opera Mini 8 pentru iOS disponibil acum

Opera Mini 8 pentru iOS disponibil acum

general : Opera Mini 8 pentru iOS disponibil acum

Cea mai recentă actualizare a programului Opera Mini pentru iOS vine cu un nou aspect uimitor, folosind un nou interfață utilizator care acceptă designul transparenței iOS 7 pentru a vizualiza straturile, dar și pentru a-și folosi caracteristicile complete.

Cu noua operă Mini 8, utilizatorii pot naviga mai rapid și pot salva date cu două opțiuni de compresie și un mod non-compresie:

  • Prima opțiune este modul Opera Mini care comprimă traficul web la maxim, economisind astfel până la 90% din date.
  • Apoi, aveți modul Turbo care comprimă și traficul web și salvează date, dar la o rată mai mică de până la 50%, dar oferă imagini mai bune și experiență de navigare.
  • Și, desigur, aveți și opțiunea de a dezactiva economisirea datelor și de a vă bucura de navigarea la maximum.

Puteți ajunge rapid la site-urile dvs. preferate de la caracteristica de apelare rapidă sau puteți glisa la stânga pentru a descoperi conținut nou. De asemenea, filele deschise sunt acum stivuite, astfel încât să puteți trece prin ele prin deplasarea fie spre dreapta, fie spre stânga. Glisați în sus pentru a închide o filă. Abilitatea de a căuta a fost, de asemenea, ușurată, deoarece noul browser combină ambele bare de căutare și adrese într-una.

Puteți descărca gratuit Opera Mini 8 de la Apple App Store, atât pentru iPhone cât și pentru iPad.

Sursă: Opera Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu