Principal » general » Opera Mini 5.1 este aici

Opera Mini 5.1 este aici

general : Opera Mini 5.1 este aici


Astăzi, Opera introduce Opera Mini 5.1, o actualizare a popularului Opera Mini 5, care îmbunătățește în continuare experiența de navigare pe telefoanele cu memorie limitată. Actualizarea include o nouă suprafață optimizată a browserului, care permite deschiderea simultană a mai multor pagini în același timp, derularea mai rapidă a paginilor și îmbunătățirea generală a performanței de navigare

Această actualizare este foarte recomandată pentru utilizatorii de telefoane cu funcții Nokia S40 cu memorie limitată, cum ar fi cele mai populare telefoane Nokia 5130 XpressMusic, Nokia 6300 și Nokia 2700. Această actualizare va beneficia, de asemenea, telefoanele cu o dimensiune mică a ecranului, cum ar fi telefoanele Sony Ericsson K550i și Sony Ericsson W810i. În plus, Opera Mini 5.1 va îmbunătăți experiența de navigare pentru cei care au întâmpinat probleme de memorie sau necesitatea de a reîncărca paginile web deschise în timp ce navigați cu Opera Mini 5. Actualizarea nu este critică pentru utilizatorii Opera Mini de pe smartphone-uri sau de înaltă terminale .

Sursă

Accesați m.opera.com cu browserul prestabilit al telefonului dvs., iar Opera va selecta automat versiunea optimizată pentru telefonul dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu