Principal » general » Opera lansează Opera Mobile Store, disponibilă în peste 200 de țări

Opera lansează Opera Mobile Store, disponibilă în peste 200 de țări

general : Opera lansează Opera Mobile Store, disponibilă în peste 200 de țări

Opera Mobile lansează Opera Mobile Store, disponibilă în peste 200 de țări Oslo, Norvegia - 8 martie 2011 Opera Software, cel mai important furnizor de browsere mobile din întreaga lume, a anunțat astăzi că Opera Mobile Store este acum deschisă și disponibilă la mobilestore.opera. com. Acest magazin este un link featured Speed ​​Dial în browserele Opera Mini și Opera Mobile, ceea ce face magazinul imediat accesibil de peste 100 de milioane de utilizatori care folosesc un browser Opera pe telefoanele lor mobile.

Opera Mobile Store a fost construită și livrată printr-un parteneriat strategic cu Appia, liderul furnizorului de tehnologie open marketplace. Opera Mobile Store oferă atât aplicații gratuite cât și plătite pentru aproape orice platformă și dispozitiv mobil. Opera Mobile Store este disponibilă utilizatorilor de Opera și utilizatorilor altor browsere mobile, pe toate platformele populare de telefonie mobilă din peste 200 de țări.

Opera Mobile Store folosește tehnologia de comerț a magazinului Appia și folosește un catalog extins de aplicații pentru telefoane cu sisteme de operare Java, Symbian, BlackBerry și Android. Experiența magazinului este personalizată pentru telefonul fiecărui utilizator, oferind un catalog personalizat bazat pe sistemul de operare al telefonului, limba locală și moneda.

"Lansarea magazinului Opera Mobile sprijină credința principală a Opera într-o experiență deschisă, pe platforma mobilă prin Internet, oferind utilizatorilor de operațiuni un magazin integrat al aplicațiilor mobile", a declarat Mahi de Silva, EVP, Consumer Mobile și Opera Software. "Parteneriatul nostru cu Appia oferă tuturor utilizatorilor Opera Mobile și Opera Mini un acces facil la o mare varietate de conținut excelent, pe orice dispozitiv, în întreaga lume".

De asemenea, citiți: Primele impresii - Traffix (Beta): O aplicație de trafic cu mulțimea de proveniență pentru Lagoseni

Pentru a sprijini Opera Mobile Store, Opera Software a lansat și Opera Publisher Portal, oferind dezvoltatorilor o modalitate ușoară de a-și primi aplicațiile pe Opera Mobile Store și în fața a milioane de utilizatori Opera în fiecare lună. În starea de lansare pre-lansată, Opera Mobile Store a atras peste 15 milioane de utilizatori în februarie, din 200 de țări, realizând peste 700.000 de descărcări pe zi. Aceste valori stabilesc Opera Mobile Store ca un top 10 magazin de aplicații mobile din întreaga lume. "Opera Mobile Store reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru dezvoltatorii de aplicații mobile de a distribui conținuturi localizate printr-o piață unică, de mare amploare", a declarat Jud Bowman, CEO al Appia. "Appia este încântată să colaboreze cu Opera pentru a oferi o vizualizare incredibilă a aplicațiilor utilizatorilor Opera și dincolo de acestea".

Despre Appia
Appia este cea mai mare platformă deschisă pentru aplicații din lume și etichetă albă, suportând toate sistemele de operare și telefoane mobile. Astăzi, magazinul de aplicații Appia pentru mai mult de 40 de parteneri ajunge la peste 200 de milioane de abonați mobili în 200 de țări și numărătoare. Clienții includ patru dintre cei mai importanți producători de telefoane din lume, trei dintre primii patru operatori de telefonie mobilă din SUA și trei dintre primii zece operatori de telefonie mobilă la nivel global, printre care Samsung, Opera, T-Mobile, AT & T și Verizon Wireless. Programul Appia Developer oferă partenerilor un catalog gata de lansare a peste 140.000 de aplicații plătite și gratuite de la peste 30.000 de dezvoltatori de aplicații globale. Appia are sediul în Durham, NC cu birouri în Dallas, TX și München, Germania. Pentru mai multe informații, vizitați www.appia.com sau urmați @Appia.

De asemenea, citiți: Specificațiile Infinix Zero X506

Despre Opera Software ASA
Opera Software ASA a redefinit navigarea web pentru PC-uri, telefoane mobile și alte dispozitive în rețea. Opera de web-platformă a platformei Opera este renumită pentru performanța, respectarea standardelor și dimensiunea redusă, oferind utilizatorilor o experiență online mai rapidă, mai sigură și mai dinamică. Opera Software are sediul central în Oslo, Norvegia, cu birouri din întreaga lume. Compania este listată la Bursa din Oslo sub simbolul OPERA. Aflați mai multe despre Opera la //www.opera.com/.

Recomandat
Lasă Un Comentariu