Principal » general » Opera Dragonfly acum toate au crescut

Opera Dragonfly acum toate au crescut

general : Opera Dragonfly acum toate au crescut


Opera Dragonfly, setul de instrumente pentru dezvoltatori Opera, își face debutul complet astăzi. Acum matur după o versiune beta de șase săptămâni, noul Dragonfly Opera are o colecție de instrumente pentru a face designul și dezvoltarea web mai rapid, mai inteligent și mai ușor.

Trei motive pentru care ar trebui să luați în considerare Opera Dragonfly în arsenalul dvs. de dezvoltare web:

1. Instrumente pentru designeri

Chief Technology Officer a creat Sheets of Style Cascading (CSS), deci știi că ne plac designerii. Opera Dragonfly are o întreagă secțiune de utilități pentru a ajuta designerii să facă o Web mai glorioasă. Instrumentele avansate de culegere a culorilor vă permit să potriviți precis culorile și, odată ce ați selectat aceste culori, le puteți stoca într-o paletă pentru o utilizare ulterioară. Aveți posibilitatea să examinați fontul și modificările de stil live și chiar să depanați Scalable Vector Graphics (SVG).

2. Mergând mobil

Dacă sunteți serios în curs de dezvoltare pentru Web mobil, Opera Dragonfly vă oferă un set de instrumente pentru a face dezvoltarea mobilă mai ușoară. Dacă doriți să depanați site-ul dvs. pe un dispozitiv mobil, activați doar depanarea la distanță. Opera Dragonfly se va conecta la Opera Mobile și vă va permite să depanați direct pe dispozitiv. Dar de ce să te oprești acolo? Puteți chiar hack site-ul dvs. pe tablete, televizoare sau computerele colegilor dvs. cu funcția de depanare la distanță. Și, Opera Dragonfly poate masca ca și alte browsere pentru a asigura compatibilitatea mobilă pe mai multe platforme.

3. Întotdeauna actualizate

Opera Dragonfly este ceea ce numim o aplicație web hibrid. Ce inseamna asta? Aceasta înseamnă că nu veți avea nevoie să îl actualizați, deoarece ultima versiune este întotdeauna trasă de pe Web. Și va fi întotdeauna compatibil cu versiunea de Opera pe care o utilizați.

De asemenea, citiți: Fapte rapide despre Bitflux, câștigător al licitației spectrului de frecvențe de 2, 3 GHz

Desigur, Opera Dragonfly are tot ce vă așteptați într-un set de instrumente de ultimă oră, inclusiv:

- Inspector DOM: Manualul nostru pentru Opera Dragonfly spune cel mai bine: "Inspectorul DOM este ca și View Source on steroids." Explorați documentul și editați-l live, chiar în fața ochilor.

- Debugger JavaScript: Doar o linie greșită și scenariul tău maestru este în ruină. Deci, facem mai ușor să treceți prin codul dvs. cu puncte de întrerupere condiționate, inspecții profunde de proprietate și ceasuri pentru a transforma chiar și cele mai ciudate JavaScript într-un lucru de frumusețe.

- Inspectați încărcările, resursele și spațiul de stocare al rețelei: Opera Dragonfly scufundă în interiorul site-ului dvs. pentru a vă arăta cum se încarcă articolele, cum funcționează modulele cookie și Web Storage HTML5 și cum influențează resursele performanța și compatibilitatea site-ului.

"Dezvoltatorii lumii, uniți-vă! Nu ai nimic de salvat decât timpul, frustrarea și, probabil, unele păr ", a spus David Storey, Chief Web Opener și Product Manager pentru Opera Dragonfly. Opera Dragonfly este mai rafinată, mai frumoasă și mai minunată decât versiunile anterioare. Dar nu luați cuvântul nostru pentru asta. Încearcă-te și vezi dacă îți face ziua puțin mai bună.

Cum obțin Opera Dragonfly?
Dacă aveți browserul Opera, faceți clic dreapta pe orice pagină și selectați "Inspect Element". Asta e. Dacă nu aveți browserul Opera, descărcarea gratuită de la //www.opera.com/.

Resurse
* Opera Dragonfly manual: //www.opera.com/dragonfly/documentation/
* Opera Dragonfly blog: //my.opera.com/dragonfly/blog/
* Opera Dragonfly video: //www.youtube.com/watch?v=BeTzJ-HGLo4

Despre Opera Software ASA
Opera Software ASA a redefinit navigarea web pentru PC-uri, telefoane mobile și alte dispozitive în rețea. Opera de web-platformă a platformei Opera este renumită pentru performanța, respectarea standardelor și dimensiunea redusă, oferind utilizatorilor o experiență online mai rapidă, mai sigură și mai dinamică. Opera Software are sediul central în Oslo, Norvegia, cu birouri din întreaga lume. Compania este listată la Bursa din Oslo sub simbolul OPERA. Aflați mai multe despre Opera la //www.opera.com/.

De asemenea, citiți: Etisalat Nigeria lovește abonați de 3, 5 milioane de euro
Recomandat
Lasă Un Comentariu