Principal » recenzii generale » OnePlus Revizuirea băncii de putere de 10.000mAh: Puterea de zi cu zi

OnePlus Revizuirea băncii de putere de 10.000mAh: Puterea de zi cu zi

recenzii generale : OnePlus Revizuirea băncii de putere de 10.000mAh: Puterea de zi cu zi

Banda de alimentare OnePlus este toate nuanțele minunate. Construcția este solidă, designul este dulce și împachetează un perete. Cu o capacitate de 10.000 mA, promite să vă păstrați gadget-urile încărcate toată ziua. Acest model este Silky White și se simte foarte confortabil în mână. Aici este revizuirea mea OnePlus 10.000mAh putere banca.

În primul rând. Această bancă de alimentare nu are butoane. Introduceți telefonul și începe să se încarce. Nu este nimic de învins. În partea de sus a dispozitivului sunt două porturi USB, astfel încât să puteți conecta simultan două telefoane. Există, de asemenea, un port micro-USB între ele pentru încărcarea singurului dispozitiv OnePlus.

În partea dreaptă sunt patru lămpi cu LED-uri pentru a indica încărcarea. Ele se aprind și clipește atunci când se încarcă dispozitivul însuși sau când telefoanele sunt conectate și încărcate. Când nu sunt conectate gadget-uri și trebuie să verificați nivelul curent de putere, trebuie doar să îl ridicați și să-l scuturați. Indicatoarele LED se vor aprinde. Patru lumini înseamnă o încărcare completă. nimic nu înseamnă că este gol.

Intrarea este de 5V / 2AMP, iar ieșirea la fiecare port USB este aceeași. Prima dată când am conectat banca de alimentare OnePlus la încărcare, a durat aproape cinci (5) de ore pentru a ajunge la încărcarea completă. Ei bine, este un dispozitiv de capacitate de 10.000 mAh.

Ieșirea este, de asemenea, de 5V / 2A, care este, în esență, la par cu Quick Charge 1.0. Cum mă îngreunează să mă mențin toată ziua?

Știi cum nu ne oprim telefoanele atunci când le-am încărcat? Asta înseamnă că este dificil să spunem că o bancă de 10.000 mAh ar trebui să perceapă cel puțin trei ori telefonul smartphone de 3.000 mAh. Atâta timp cât telefonul este în funcțiune și în uz, acest lucru nu este posibil. Dar sunt zile în care am pus cu greu Nexus 6 în jos (are o baterie de 3.220 mAh) și am reușit să o pun pe deplin de două ori și puțin mai mult înainte ca banca să fie golită. Nexus a fost blocat la 3G și în utilizare constantă prin toate.

De asemenea, citiți: Cum puteți salva durata de viață a bateriei pe dispozitivul Windows 10

Rețineți însă că dacă încărcați simultan două telefoane, ieșirea scade la 1AMP pe port și încărcarea va fi mai lentă. Banda de alimentare OnePlus este elegantă, portabilă și puternică. Va avea grijă de cele mai exigente nevoi de putere. Costă N6, 500. Pentru a obține a ta, sunați la Habeeb pe +2347088535479 sau 08057845440.

Recomandat
Lasă Un Comentariu