Principal » general » Un dezavantaj major de plată la livrare

Un dezavantaj major de plată la livrare

general : Un dezavantaj major de plată la livrare

Plata la livrare a fost larg acceptată în Nigeria cu multe luni în urmă, deoarece a oferit multă senzație de siguranță atunci când comandați bunuri online sau prin telefon. Nu a trebuit să vă despărțiți banii până nu ați văzut și ați inspectat bunurile în confortul casei sau al biroului dvs.

Acum două zile am ajuns acasă să văd un pachet UPS respins așteptând fratele meu mai mic. Aparent, atunci când UPS a sosit casa clientului pentru a face livrarea, ea a decis brusc că nu mai era interesată să cumpere produsul.
În cele din urmă, fratele meu mai mic nu a făcut bani, ci mai degrabă a pierdut unii, deoarece trebuia să plătească UPS pentru serviciile sale.

Un mare dezavantaj de plată la livrare

Acesta este un dezavantaj mare și mare al modelului de afaceri Pay-Delivery și cred cu tărie că este vorba despre comercianții de timp care au modificat termenii la ceva de genul Plătiți-vă în avans și Plățile de plată la livrare . Astfel, majoritatea cumpărătorilor s-ar angaja să facă cumpărăturile pe care le fac și cel puțin comerciantul nu va suferi o pierdere în cazul în care cumpărătorul are brusc o schimbare de inimă / gust.

Personal, când am comandat Dell Inspiron, trebuia să mă angajez plătit pentru a fi expediat din biroul vânzătorului din Abuja la biroul din Lagos înainte de a-mi fi fost transmis. Nu aveam absolut nici o îndoială cu asta și era o tranzacție ușoară.

Peste negustorii din casă. Este modul de plată la livrare a tranzacției care funcționează fără a vă atinge sau nu? Sunați în secțiunea de comentarii de mai jos.

De asemenea, citiți: tragediile ECONET din Nigeria: Strive Masiyiwa se deschide
Recomandat
Lasă Un Comentariu