Principal » recenzii generale » Unul de același fel: OnePlus One Review

Unul de același fel: OnePlus One Review

recenzii generale : Unul de același fel: OnePlus One Review

OnePlus One este un tip special de dispozitiv. Numele de marcă, producătorii și strategia lor de marketing proiectează o perspectivă diferită față de ceea ce vedem în mod normal de la alți producători de telefoane. Dispozitivul în sine este unic. Hardware solid, caracteristici emblematice la un preț surprinzător (relativ) ieftin. Pe hârtie deja, acesta este dispozitivul perfect pentru a fi proprietar.

Întrebăm: "Care este captura?" Există un telefon perfect? De ce OnePlus One?

Privind caracteristicile sale cheie:

 • Afișaj IPS de 5, 5 inci, cu 1080 x 1920 pixeli și 401 ppi.
 • Rularea CyanogenMod 12.1 sub Android Lollipop 5.1.1.
 • Snapdragon 801 chipset cu procesor quad-core de 2, 5 GHz Krait 400, Adreno 330 GPU și 3 GB de memorie RAM.
 • 13 MP Camera autofocus cu bliț cu LED dual, număr pixeli 4128 x 3096 pixeli și înregistrare video de 1080p și UHD 4k.
 • Cameră foto digitală de 5 MP, cu număr de pixeli 2592 x 1944 pixeli și înregistrare video 720p.
 • 16/64 GB opțiuni, cu 54 GB utilizabile și fără slot pentru card microSD.
 • SIM unic, micro SIM, USB OTG, luminozitate notificare.
 • Acumulator de 3100 mAh, nemaipomenit.

Dezavantaje principale

 • Disponibilitatea este o problemă mare.
 • Niciun radio FM.
 • Fără slot pentru card Micro SD.

Citiți specificațiile detaliate OnePlus One, precum și OnePlus One Hands pe experiență și Unboxing.

Hardware și proiectare
OnePlus One are un design unibody, deși capacul din spate poate fi schimbat, acumulatorul nu este detașabil. Telefonul nu se potrivește cu adevărat decât dacă aveți mâini mari. Avem un cadru metalic în partea de sus și marginile nu sunt atât de curbate.

Partea din spate este o suprafață grosieră numită gresie, care ne place foarte mult, deoarece ajută la prindere. În partea de sus se află mufa pentru cască, slotul pentru cartele SIM și butoanele de volum din partea stângă. Butonul de alimentare se găsește în partea dreaptă, în timp ce în partea de jos se află difuzoare duale cu un port de schimbare amplasat central și microfon extern lângă acesta. Ecranul ocupă un procent mare din partea din față, de aceea cadrele sunt mici.

Citește și: S-ar putea ca Sailfish să fie planul Nokia B?

Se susține că designul acestui telefon a fost furat de la Oppo Găsiți 7a, dar hei, care îi pasă?

Software UI și afișare

OnePlus One vine inițial cu CyanogenMod cu Android 4.4 KitKat sub el, deși unitatea noastră de revizuire a venit cu Android 5.1.1 Lollipop. Software-ul este extrem de optimizat și plin de multe trucuri, dar apoi glisează prin telefon fără niciun decalaj.

Puteți configura toate butoanele de pe telefon pentru a efectua cum doriți. Există, de asemenea, opțiuni pentru a optimiza afișajul, densitatea LCD, luminozitatea de notificare și multe altele. Există, de asemenea, setări pentru a gestiona sertarul de notificări, bara de stare. Mai presus de toate, avem un set aici numit Privacy Guard, care este folosit pentru a gestiona permisiunile aplicatiei.

OnePlus One are un display bogat de 5, 5 inch cu 1080 x 1920 pixeli și 401 pixeli pe inch. Afișajul este foarte clar și ascuțit. Unghiurile de vizualizare sunt excelente și au o lizibilitate foarte bună a luminii solare. Afișajul acestui telefon ajustează uimitor mediul înconjurător. Zi sau noapte, în interior și în aer liber. Uimitor!!

aparat foto

Camera OnePlus are o cameră foarte bună. Camera din spate are multe pixeli. Ieșirea este foarte precisă atât în ​​situații bine luminate, cât și în lumină scăzută, când blitul este oprit. De asemenea, poate înregistra videoclipuri în 1080p și cel mai bine în UHD 4k (Numai câteva telefoane au această caracteristică).

Camera frontală de aici vă va face să vă place să luați autoși. Imaginile vin cu culori naturale, clare și bine luminate. Acesta acoperă, de asemenea, un unghi destul de larg, și poate înregistra videoclipuri în 720p.

De asemenea citiți: Hands on cu TECNO Y2

Multimedia

Difuzoarele duble ale OnePlus One pot fi descrise într-un singur cuvânt. Minunat!! Nu aveți nevoie de căști pentru a vă bucura de muzică bună pe acest dispozitiv. Vorbitorii v-au acoperit. Playerul muzical aici are o interfață simplă, deși telefonul începe ocazional să cânte muzică pe cont propriu. Nu știu care este cauza asta.

Redarea video aici este foarte bună, deținând afișarea foarte bună. Playerul video a gestionat toate formatele video pe care le-am aruncat.

Multitasking / Performanță și durata de viață a bateriei
OnePlus One vine cu Snapdragon 801, care are o performanță excelentă. Acest telefon literal zboară ca un jet. Acesta răspunde cu fiecare atingere, și așa cum ați avea, memoria RAM de 3 GB face dreptate multitasking-ul său. Aplicațiile nu se închid pe tine. Din scorurile Antutu și Quadrant (vezi captura de ecran) puteți vedea că acest dispozitiv freacă umerii cu Samsung Galaxy Nota 4 și Meizu MX4.

OnePlus One vă poate duce în aproape două zile de utilizare medie cu datele activate. Cu o utilizare intensă și o presare care a acoperit 5 ore de hotspot, 5 ore de redare a filmului, am reușit să atingem 13 ore plus înainte ca bateria să renunțe. Nu există probleme cu durata de viață a bateriei.

Diverse

OnePlus are OTG USB, claritatea apelurilor este OK. Acesta vine în două variante de 16 GB și 64 GB, iar unitatea noastră de revizuire a fost ultima cu aproximativ 54 GB utilizabilă. De asemenea, are o lumină de notificare pe care o puteți modifica în setări pentru a schimba culorile după cum doriți.

Cu multe lucruri uimitoare pe acest dispozitiv, vă puteți întreba ce ar putea fi greșit. În primul rând, caseta de vânzare nu vine cu un încărcător de perete. În al doilea rând, nu există slot pentru carduri microSD - aceasta vă va face să mergeți pentru versiunea de 64 GB. De asemenea, nu există niciun radio FM disponibil pentru acest dispozitiv. Ocazional, muzica începe să se joace pe cont propriu, de asemenea, uneori, când un apel intră, nu veți vedea cine sună, cu excepția faptului că glisați în jos din bara de notificare.

De asemenea, citiți: Revizuirea Lenovo A6000: Frumusețea în Austeritate

Cuvintele finale

În primele câteva zile de utilizare, OnePlus One a dat pe seama acestor vibrații ciudate pe care nu le-am putut explica. Dar mai târziu, mi-a dat seama că nu era un telefon pentru toată lumea. Nu este pentru un utilizator tipic sau pentru prima dată pe Android.

Dar atunci, OnePlus One poate fi legat de acea fată care este atât de greu de găsit - până când o veți găsi în cele din urmă. Un deținător. Unul care bate toate cutiile. Unul nu trebuie să renunți vreodată.

Specificațiile sunt deasupra liniei. Prețul este foarte accesibil. Dacă numai acestea ar fi disponibile. Deoarece nu are un slot pentru carduri microSD, ar fi o nemaipomenită să nu cumpere versiunea de 64 GB. Lipsa de radio FM se poate trăi cu, în afară de aceasta, avem, de asemenea, camera excelenta. OnePlus One este "unul" de genul acesta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu