Principal » general » Oficial UCWEB 7.0 browser-ul sosește

Oficial UCWEB 7.0 browser-ul sosește

general : Oficial UCWEB 7.0 browser-ul sosește

Datorită unui articol de știri de la Wap Review, vă putem spune că versiunea oficială în limba engleză a UCWEB 7.0 este acum disponibilă. UCWEB este un browser mobil popular care este disponibil pentru dispozitive Symbian, Windows Mobile și Java.

Dennis Bournique de la Wap Review a oferit câteva informații despre ce să se aștepte de la versiunile S60 și Java ale UCWEB 7. Am luat UCWEB pentru un spin pe Windows Mobile Standard și am ieșit frustrat.

Am incercat Descarca mai intai prin PC si, folosind expertul de selectie telefon, am gasit versiunea pentru Samsung B7320 si am descarcat, apoi am transferat-o la telefon. Când am inițiat instalarea, am avut o eroare de instalare nereușită.

Așadar, am încercat ruta de descărcare a telefonului. Din nou, descărcarea a funcționat bine. Și instalarea a mers bine. Cu toate acestea, de fiecare dată când am lansat browserul, am primit un mesaj de eroare cu privire la existența unei probleme cu UCWEB.exe.

Nu am reușit niciodată să fugim o singură dată. Se pare că UCWEB 7.0 are încă nevoie de unele modificări. Ne amintim că am avut unele probleme inițiale cu utilizarea versiunii 6.3 mai devreme, dar funcționează bine acum - și îndrăznim să spunem că o iubim aici la Mobility Nigeria.

Descarca:
Descărcați UCWEB 7.0 prin intermediul PC-ului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu