Principal » general » Acum vorbești ... dar e vorba doar de vorbe?

Acum vorbești ... dar e vorba doar de vorbe?

general : Acum vorbești ... dar e vorba doar de vorbe?

Acest articol a fost informat de războiul media dintre noul participant GSM, Etisalat, al cărui raliu este "Acum vorbiți" și MTN care a lansat o nouă campanie media cu călărețul "Mai mult decât vorbi". Evident, acesta este răspunsul MTN la Etisalat.

Și MTN are un punct, trebuie să recunosc. Da; în prezent, Etisalat are unul dintre cele mai scăzute tarife de voce de pe piață. Eu spun "unul dintre cele mai mici", pentru că în realitate Zain are cel mai mic număr, oferind abonați 39kobo pe secundă pentru apelurile din regiunea vestică.

Ca atare, contractul Etsalat de 40kobo pe secundă pentru Homezone se apropie secunde. Totuși, nu este vorba doar de vorbe. Mass-media MTN afectează, printre altele, serviciile de date de pe piața rețelei Y'ellow.

Camera video MTN 3.5G, internet mobil gratuit, cartelă de date 3.5G, apeluri gratuite la miezul nopții (față de 10k pe secundă Etisalat în aceleași ore), sunt printre cardurile pe care MTN le plasează pe masă.

Este foarte distractiv să urmăriți și, cel mai bine, câștigătorul este abonatul. Etisalat nu va câștiga. Nici Zain, nici Glo. Noi, utilizatorii finali, vom râde ultima dată. Deși nu sunt un profet, vă asigur că puteți să vă duceți la bancă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu