Principal » general » Acum, vă puteți permite orice telefon doriți

Acum, vă puteți permite orice telefon doriți

general : Acum, vă puteți permite orice telefon doriți

Cu câteva luni în urmă, am făcut un articol care vă întreabă ce telefoane doriți, dacă costul nu este o problemă. Răspunsurile dvs. ne-au arătat că există într-adevăr o oportunitate de piață pe care am putea să o umplem. Și exact asta facem acum.

Mobilitatea Nigeria a crescut până la farfurie pentru a vă facilita obținerea telefoanelor visurilor dvs. prin noul nostru produs numit The Phone Club . În timp ce am oferit plăți în rate pe scară mică în ultimii doi ani - și astfel am reușit să călcăm ridurile în sistem - acum îl aruncăm la dispoziția publicului.

Cum functioneaza
Practic, vă alăturați Clubului nostru (există o taxă de înregistrare / procesare). Odată ce am terminat procesarea aplicației (7 zile), sunteți gata să începeți să achiziționați telefonul pe o bază în rate.

Jumătate din costul telefonului țintă este necesar ca depozit, iar soldul poate fi împărțit în maxim șase (6) luni. Ne-ar plăcea să vă oferim o perioadă mai lungă de plată, dar credem că este mai bine să păstrăm lucrurile în acest fel deocamdată. În timp, vom extinde planul de rambursare pentru membrii care se dovedesc a fi demni de încredere.

Vestea bună este că, fie că este vorba de iPhone4, de Desire, de Galaxy S, de Blackberry Torch sau de N8, telefonul tău de vis nu mai este la îndemână.

Desigur, termenii și condițiile se aplică, dar acești termeni nu sunt ascunși. Accesați pagina oficială a membrilor VIP pentru detalii complete.

De asemenea, citiți: Pământul are nevoie de un super erou; Flametrowerul lui Musk nu poate fi o idee rea
Recomandat
Lasă Un Comentariu