Principal » general » Acum, utilizatorii de dispozitive mobile pot încărca și distribui fișiere

Acum, utilizatorii de dispozitive mobile pot încărca și distribui fișiere

general : Acum, utilizatorii de dispozitive mobile pot încărca și distribui fișiere

Am vizitat WapReview devreme în această dimineață și am intrat într-o știre postată de Dennis Bournique despre un nou serviciu de partajare a fișierelor, numit QFS.mobi. Potrivit lui Dennis, QFS.mobi este:

... un serviciu gratuit de găzduire a fișierelor cu o interfață mobilă prietenoasă, fără cronometre și un minim de anunțuri. Vă permite să încărcați, să găzduiți și să distribuiți fișiere (de până la 10MB) de pe telefonul mobil. Fișierele pot fi descărcate de oricine sau protejate prin parolă.

După încărcarea unui fișier, vi se oferă un link unic de descărcare și opțiunea de a distribui linkul prin SMS sau prin e-mail. Fișierele care nu au fost descărcate în decurs de 30 de zile vor fi șterse.

Puteți încărca din orice telefon al cărui browser acceptă eticheta de intrare a html "file" attribue (care permite răsfoirea funcționalității fișierului). Inclusiv iPhone, Windows Mobile, majoritatea Nokias și Opera Mini, Bolt sau UCWEB (pe telefoane cu suport JSR 75). În mod surprinzător, căutarea unui fișier nu este acceptată de nicio versiune a browserului Android. O soluție pentru utilizatorii de Android este să utilizați Opera Mini 4.2, dar ați crede că un sistem de operare modern, cu sursă deschisă, precum Android ar sprijini o astfel de funcție html de bază.

De fiecare dată când un fișier este descărcat, disponibilitatea acestuia este prelungită cu încă 30 de zile. Fișierele încărcate pot fi, de asemenea, protejate prin parolă, astfel încât acestea să nu fie disponibile pentru descărcare de către oricine.

Am fost surprins să citesc că browser-ul încorporat Android nu are funcții de navigare pentru fișiere. Din moment ce toți cei de la birou au salvat peste Samsung Jet, am încărcat QFS.mobi pe browserul său Dolphin pentru a vedea capabilitățile sale în acest sens.

De asemenea, citiți: Sunt eu cu siguranță recomandarea Windowsphone deasupra altui sistem de operare?

Browser-ul Jet a crescut până la sarcină și am putut încărca o fotografie făcută anterior cu camera de 5 megapixeli a lui Jet.

După încărcare, am fost prezentat opțiuni pentru a copia linkul, a-l trimite ca un SMS sau pentru a-l trimite prin e-mail. Frumos.

Iată link-ul de descărcare QFS.mobi pentru imaginea pe care am încărcat-o: //qfs.mobi/f67. Nu încercați să descărcați dacă nu executați un plan de pachete. Acesta este de peste 2MB fișier mare, fiind un produs de o camera de 5 megapixeli.

Iată câteva screenshot-uri care arată procesul:

Încărcarea fișierului în proces după selectarea imaginii prin managerul de fișiere încorporat al luiJet
Încărcarea a fost terminată
După încărcare, se afișează adresa URL a link-ului și se afișează opțiunile de copiere, SMS sau e-mail

QFS.mobi este cu siguranță o adresă URL care marchează acele ocazii când sunteți afară și trebuie să puneți o fotografie sau o imagine specială pentru a descărca prietenii și / sau colegii de afaceri.

Atenție: Nu încărcați fișiere mari dacă nu vă aflați într-un plan de internet al pachetului.

Știri Sursa: WapReview.mobi

Recomandat
Lasă Un Comentariu