Principal » general » Nokia, tot ai înnebunit cu actualizarea Anna

Nokia, tot ai înnebunit cu actualizarea Anna

general : Nokia, tot ai înnebunit cu actualizarea Anna

Dragă Nokia,

O mică introducere poate fi în ordine, astfel încât să puteți înțelege poziția de la care scriu.

Am fost un client loial Nokia pentru cea mai mare parte a vieții mele mobile. Din cele peste 60 de dispozitive mobile pe care le-am folosit, mai mult de 30 au fost Nokia. Mai exact, am fost un smartphone Symbian router de ani de zile. M-am marcat "Symbian Inside". De fapt, cred că am inventat fraza.

Nu doar Symbian. Am păstrat credința cu patrimoniul Communicator. Am folosit modelul 9210i. Apoi, 9500. S-au sarit 9300 si au luat si E90 cand a iesit. Eu dețin în prezent E7, care de altfel este un dar drag de la dumneavoastră (cel puțin operațiunile din Africa de Vest). Aș fi cumpărat un E7 chiar dacă nu mi-ai fi trimis unul. Sunt atât de mult fan al Symbian Communicators.

Vedeți, suntem prieteni dragi. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă spun adevărul: aveți o greșeală cu actualizarea firmware-ului Symbian Anna.

Pe scurt, imaginați-vă milioane de loialisti care au ieșit și au cumpărat un Nokia N8, C7 sau E7 vizionând toate acele videoclipuri Anna sau invidând prietenii lor care tocmai au ajuns la petrecere cu un E6 sau X7, functii noi.

Imaginați-vă, de asemenea, că utilizatorii dispozitivelor Symbian ^ 3 mai vechi utilizează în continuare browserul destul de capabil, dar lent și oblic, în timp ce utilizatorii mult mai vechi din Symbian S60 v3 și v5 se bucură deja de noul browser de la Apple pe dispozitivele lor.

Cea mai proastă parte este că noile dispozitive C7, N8 și E7 se livrează împreună cu Anna care rulează pe ele. Deci, un tip cumpără un N8 astăzi și el are Anna, în timp ce cei care au cumpărat-o acum 4 luni - cei care te-au păstrat până în prezent - sunt încă blocați pe S ^ 3?

De asemenea, citiți: Apple să lanseze funcția Nu deranjați în timp ce conduceți

De ce pare că vă place să mâncați cu capul celor mai loiali utilizatori în acest mod?

În cazul în care încerci să vinzi mai multe dispozitive noi? Dacă da, mișcați rău. Nu ar fi fost mai bine să actualizăm mai întâi dispozitivele Symbian ^ 3 existente cu Anna, atunci utilizatorii acestor dispozitive actualizate existente pot furniza recomandări și recomandări puternice de tip word-of-mouth?

Imaginați-vă numărul nenumărat de bloggeri, muncitori, directori și geeks care ar fi făcut o publicitate gratuită pentru dvs. dacă doar Anna a ajuns pe dispozitivele lor până acum.

Sunt cei care au găsit un rahat pentru Anna pe N8. Am și un N8 (din nou, un alt dar superb de la tine), dar Lawd știe că nu vreau să-mi anuleze garanția sau să risculez să-l ucid folosind hack-ul.

Dragă prieten, nu știu la ce te gândești, dar totul e în neregulă. Ne cereți proprietarilor N8, C7 și E7 să aștepte până când "august se termină" pentru Anna? Știi cât de departe e departe? În plus, cu istoricul actualizărilor întârziate, EDD ar putea însemna și "sfârșitul lunii septembrie". Nu a însemnat nimic.

Sper că nu veți implementa aceeași strategie de învăluire a ventilatorului pentru viitoarele dvs. dispozitive WindowsPhone. Ar însemna că nu s-au schimbat multe lucruri.

Între timp, se spune că o pasăre în mână este în valoare de două în tufiș. În ceea ce privește consumatorul, ar însemna că oricare dintre telefoanele și / sau platformele disponibile merită oricare două dintre cele viitoare. M-am plictisit chiar acum. Plictisit rigid. Și ochii mei se uită la unele dintre ofertele concurenților tăi, iar acestea sunt în mână acum. Anna este încă în tufiș pentru majoritatea utilizatorilor din Symian ^ 3.

De asemenea, citiți: Specificațiile Alcatel Orange Klif

E vina dvs. dacă mai mulți fani vor trece peste tot așa cum mulți alții au făcut în ultima vreme. Îmi place oricum Symbianul meu, dar bănuiesc că încerci cu disperare să mă înstrăinezi pe mine și pe mulți alții care trăiesc pe marginea tehnologiei mobile.

PS: Vă rog să scapați de camerele EDoF din gama dvs. de vârf și din gama de produse highend. Camerele EDoF pot avea meritele pentru obișnuința utilizatorilor, dar pentru tipurile de vârf de zbor, care zboară înaltă, care se răsfrâng la dispozitivele dvs. de vârf, acele camă noi sunt un gust acru în gură. Focalizare automată vă rog!

Această scrisoare este deja prea lungă, dar dacă un prieten nu vă va spune adevărul, trebuie să găsiți noi prieteni.

Eu rămân prietenul tău și fanul loial (chiar dacă puțin frustrat chiar acum)

Mobilitatea domnului

Recomandat
Lasă Un Comentariu