Principal » general » Nokia X, X + și XL acum manipulează multitasking mult mai bine

Nokia X, X + și XL acum manipulează multitasking mult mai bine

general : Nokia X, X + și XL acum manipulează multitasking mult mai bine

Este păcat că această linie de produse este întreruptă de Microsoft. Ultima actualizare de software 1.2.4.1 adaugă noi caracteristici și o utilizare îmbunătățită a platformei. Am actualizat Nokia X in-house la MOBILITY în această dimineață. Actualizarea a fost de 119MB și a avut loc OTA (Over-The-Air).

În timp ce platforma X a oferit multitasking mai devreme, nu a fost într-un mod foarte eficient pentru utilizatori. Acum, glisați în jos din partea de sus a ecranului pentru a derula meniul de notificare. Chiar sub panoul SIM, veți vedea două file orizontale - cea din stânga este fila "Aplicații recente" sau fila de comutare aplicații, în timp ce cealaltă este fila "Setări". Atingeți fila din stânga pentru a lansa aplicația Switcher - un carusel orizontal cu aplicațiile recent utilizate.

Puteți să selectați aplicația pe care doriți să o accesați, să închideți o singură aplicație sau să închideți toate aplicațiile (glisați în sus din partea de jos a ecranului).

Mult mai bine decât modul în care a funcționat înainte. Alte caracteristici noi de la actualizare th include: OneNote, Outlook.com, un nou magazin, și Spider Man Ultimate Power demo joc.

Această actualizare este disponibilă pentru Nokia X, X + și XL. Puteți verifica manual actualizarea pe dispozitiv, accesând Setări > Despre telefon > Actualizare sistem > Verificați acum .

Recomandat
Lasă Un Comentariu