Principal » general » Proprietarii seriei X au o actualizare nouă

Proprietarii seriei X au o actualizare nouă

general : Proprietarii seriei X au o actualizare nouă

Nokia a anunțat că proprietarii Nokia X, Nokia X + și Nokia XL vor primi un fel de actualizare a software-ului, care include noi caracteristici și îmbunătățiri de la versiunea originală v2.0. Deci, acum puteți verifica ce aplicație rulează cu noul App Switcher, care a fost inițial disponibil pe X2.

Puteți selecta pur și simplu această caracteristică prin deplasarea în partea de sus a ecranului și faceți clic pe pictograma comutatorului de aplicații. Apoi, faceți clic pe orice aplicație pe care doriți să o comutați sau simțiți simbolul X pentru a închide o aplicație.

Mai multe servicii de la Microsoft au fost integrate în noua actualizare, cum ar fi OneNote, OneDrive și Outlook. Cu Outlook aveți posibilitatea să deschideți mai multe conturi și să primiți notificări push și sincronizare contact / calendar. Și puteți obține acces instantaneu la notebook-urile OneNote stocate în contul nostru OneDrive utilizând aplicația OneNote mobile.

De asemenea, beneficiați de noul magazin îmbunătățit Nokia care integrează alte magazine de aplicații ale terților, astfel încât să puteți explora toate aplicațiile într-un singur loc. Au inclus, de asemenea, un widget nou pentru spotlight pentru descoperirea aplicațiilor.

Noua actualizare a seriei Nokia X va veni ca o actualizare OTA (în aer), așa că așteptați solicitarea de descărcare sau verificați manual actualizarea prin accesarea setărilor> Despre telefon> Actualizare sistem> Verificați acum.

Puteți să faceți clic aici pentru mai multe detalii despre actualizare și despre modul de instalare. Și, de asemenea, ia act de faptul că acestea vor fi ultima versiune a seriei Nokia X, deoarece producția ulterioară a telefonului Nokia X va fi transformată în telefoane Windows.

De asemenea, citiți: Skype pentru Symbian suportă acum noile telefoane Symbian și include o calitate îmbunătățită a apelurilor

Sursa: convorbiri Nokia

Recomandat
Lasă Un Comentariu