Principal » general » Nokia va penetra noi piețe - CEO

Nokia va penetra noi piețe - CEO

general : Nokia va penetra noi piețe - CEO

Președintele și CEO-ul companiei Nokia, Stephen Elop, spune că noua strategie a smartphone-urilor Nokia este un catalizator care va ajuta gigantul mobil să pătrundă pe piața americană și pe alte piețe în care Nokia nu este un jucător dominant. Ștefan Elop vorbea la Dubai în timpul unei mese rotunde cu jurnaliștii din Orientul Mijlociu și Africa. El a spus că totul a fost pus în aplicare pentru a se asigura că Nokia Windows Phone oferă consumatorilor o experiență încântătoare. Cu toate acestea, el nu sa precizat când consumatorii din întreaga lume ar trebui să aștepte lansarea oficială a smartphone-ului. Domnul Elop a declarat că piețele prioritare vor fi luate în considerare în primul rând înaintea altor piețe.

În cadrul magazinului Ovi, care este platforma proprietară pentru aplicații, jocuri, navigație și alte servicii, dl Elop a susținut că platforma nu va fi aruncată în urma apariției telefoanelor Nokia. Domnul Elop a susținut, de asemenea, că dispozitivele low-end construite pe Symbian vor continua să completeze strategia smartphone-urilor. Nokia domină piața mondială de telefoane mobile la nivel global, dar acum este o provocare în categoria smartphone-urilor

CEO-ul Nokia a declarat că a fost foarte mulțumit de contribuția pieței din Orientul Mijlociu și Africa la performanța generală a companiei Nokia. El a spus că o astfel de contribuție va fi potrivită cu o investiție adecvată.

Dl Elop a fost foarte optimist în legătură cu perspectivele Nokia în industria globală de telefonie mobilă. El a declarat că a primit un sprijin extraordinar și bunăvoință de la parteneri, operatori de telecomunicații, consumatori și personalul Nokia în încercarea de a dezvolta o nouă direcție strategică pentru gigantul mobil.

Nokia este cel mai important producător de dispozitive mobile din lume în funcție de cota de piață. Dincolo de statutul său de lider ca producător de dispozitive, Nokia devine rapid un furnizor de soluții de vârf în industriile convergente de Internet și de comunicații care furnizează servicii de internet care permit utilizatorilor să experimenteze mass-media, mesageria, hărțile și jocurile. Acesta a lansat recent Nokia E7, care este considerat unul dintre cele mai inteligente telefoane de pe stația Nokia.

De asemenea, citiți: Cum să overclocați smartphone-urile Android și să creșteți viteza procesorului

Osagie Ogunbor
Șeful comunicațiilor
Nokia Africa de Vest

Recomandat
Lasă Un Comentariu