Principal » general » Nokia, unde este actualizarea mea v113.010.1508 PureView?

Nokia, unde este actualizarea mea v113.010.1508 PureView?

general : Nokia, unde este actualizarea mea v113.010.1508 PureView?

Văzând că astăzi este ziua de întâlnire a comunității Symbian / Belle, aici, la MOBILITATE, aș putea să arunc și o mică pradă.

Ca un cadou de Anul Nou pentru utilizatorii Nokia 808 PureView, seful finlandezului a lansat o versiune 113.010.1508, care este citată ca aducând "performanțe și caracteristici îmbunătățite" la ultima linie din Symbian. Asta a fost la 2 ianuarie.

Ca un mândru PureViewer (da, chiar avem un nume, așa că mâncați inimile afară), am conectat unitatea mea la un PC în fiecare zi timp de 19 zile acum pentru a verifica pentru această actualizare, doar pentru a fi spus de fiecare dată de PC Suită că nu există actualizări disponibile pentru dispozitivul meu. Păcat. Sunt încă blocat pe v113.010.1507.

LordBanks este un astfel de omor. Iată răspunsul pe care l-am primit cu privire la acest subiect: "Poate după ce vor lansa WP 7.8, ei îți vor aminti". Asta eo chestie deprimantă; Nu? Dar o să-i dau banii de a fi gelos pentru noi PureViewers! Acolo; Mă simt mult mai bine.

Oricum, Nokia trebuie să înceteze să-și lase fanii lor preferați să se dărâme așa. Dovediți LordBanks greșit. Când vă conectați din nou PureView la PC Suite mai târziu în seara asta, faceți magia să se întâmple. Nu lăsați prezentul cadou de Anul Nou să devină un cadou de Valentine. Mi-ar plăcea altceva pentru Val, știi.

Semnat,

Mo!

Recomandat
Lasă Un Comentariu