Principal » general » Parteneri Nokia Africa de Vest MobilityNigeria

Parteneri Nokia Africa de Vest MobilityNigeria

general : Parteneri Nokia Africa de Vest MobilityNigeria

Nokia Africa de Vest utilizează mobilitatea Nigeriei pentru a-și angaja publicul țintă în Nigeria și în afara ei. Acest parteneriat va crea crearea unei secțiuni speciale pe site-ul Mobilitate Nigeria (care va fi numit "Nokia Rave").

Acest lucru va oferi Nokia accesul pentru a lansa știri, informații și asistență pentru clienții lor încrezători din întreaga țară și dincolo de aici chiar pe Mobility.com.ng. Nokia va oferi, de asemenea, promosuri din când în când prin Nokia Rave.

Nokia are de departe cea mai mare cotă de piață a telefoanelor și a telefoanelor smartphone de pe piața de telefonie nigeriană și încearcă să se consolideze pe această poziție puternică. Angajamentul Nokia pentru dezvoltarea ecosistemului mobil din Nigeria a văzut gigantul mobil angajând utilizatorii și dezvoltatorii într-o varietate de moduri în ultimele câteva luni.

Nokia a fost, de asemenea, primul producător de telefonie mobilă care a răspuns pozitiv apelului MobilityNigeria pentru mărcile mobile, distribuitorii și comercianții cu amănuntul pentru a oferi dispozitive de împrumut pentru revizuire aici pe Mobility.com.ng. Compania finlandeză a depășit deja așteptările prin punerea la dispoziție a două dispozitive Symbian high-end, Nokia N8 și Nokia E7.

Saptamana trecuta, intr-un chat telefonic cu Yomi Adegboye, editor al Mobility Nigeria, managerul de comunicatii Nokia West Africa a sugerat ca Nokia ar dori sa faca Nokia E7 disponibil si pentru precomanda pe site-ul MobilityNigeria. Yomi a devenit proprietarul mândru al unui nou telefon E7 săptămâna trecută, mulțumită Nokia, făcându-l unul dintre primii indivizi din țară care dețin dispozitivul emblematic.

Recomandat
Lasă Un Comentariu