Principal » general » Software-ul Nokia Updater la salvare de la Windows Phone spinning problemă cogs

Software-ul Nokia Updater la salvare de la Windows Phone spinning problemă cogs

general : Software-ul Nokia Updater la salvare de la Windows Phone spinning problemă cogs

Problema de rotire a știftului este una care pare destul de comună când un smartphone Windows Phone este resetat. Când un utilizator inițiază o resetare în meniul Setări, în timpul repornirii, afișajul rămâne blocat pe știfturile de rotire. Până acum, dacă ai fi blocat perpetuu în acest fel, singura soluție a fost să dai dispozitivul într-un centru de sprijin care să fie strălucit. Acum, Nokia și-a actualizat instrumentul Software Updater (până la versiunea 4.0.1) pentru a vă putea rezolva singură problema.

Pur și simplu descărcați Nokia Software Updater pentru Windows 7 și 8 și instalați-l pe PC. După instalare, conectați Windows Phone la PC, lansați Nokia Software Updater și alegeți opțiunea "Dispozitivul meu nu pornește". Când afișajul indică faptul că telefonul este conectat, apăsați și mențineți apăsate simultan butoanele de alimentare + reducere până când telefonul vibrează și se va iniția descărcarea firmware-ului. Dar aici procedează această procedură. Firmware-ul care trebuie descărcat este de 1, 2 GB de dimensiuni enorme!

În acest moment, personal, voi trimite mai degrabă Lumia mea la Nokia Care decât să mă supună acestei descărcări. Gândește-te. Gândiți-vă la downloadarea sughițului. Gândește pauze fără sfârșit și nenumărate ore (dacă nu zile). Gândiți-vă la mizerie. Utilizatorii din alte părți ale lumii, care se confruntă cu servicii de internet mult mai rapide și mai fiabile, consideră că acest lucru nu este o problemă. Dar, pentru cea mai mare parte a lumii emergente, această descărcare de 1, 2 GB va fi o durere în spatele.

Dacă aceasta plutește în barcă, descărcați imediat software-ul Nokia Software Updater.

De asemenea, puteți să citiți mai multe la blogul My Nokia Cum puteți remedia cu ușurință știfturile de centrifugare Lumia reset la domiciliu.

De asemenea, citiți: Telefoanele Dual-SIM sunt destinate adulterilor, bigamistilor și super-eroilor ...
Recomandat
Lasă Un Comentariu