Principal » general » Deci, Nokia sa împușcat de două ori în picioare de la Symbian la Windows Phone

Deci, Nokia sa împușcat de două ori în picioare de la Symbian la Windows Phone

general : Deci, Nokia sa împușcat de două ori în picioare de la Symbian la Windows Phone

Prima scenă:
Nokia a trebuit să-și înlocuiască platforma smartphone îmbătrânită, Symbian, care a comandat peste 40% din piața mondială a smartphone-urilor. Nokia a avut un plan de tranziție logic și tehnic.

Prin adoptarea Qt ca platformă de dezvoltare, planul trebuia să migreze de la Symbian la MeeGo, ambele platforme sprijinind Qt.

Scena a doua
Noul CEO Nokia, adus de Consiliu, a declarat că Symbian este o platformă de ardere, a abandonat calea de migrare către MeeGo și a anunțat adoptarea Windows Phone 7 ca platformă principală pentru smartphone-uri.

Apoi, Nokia a lansat o mână de smartphone-uri care rulează noua platformă.

Scena a treia:
Microsoft a anunțat Windows Phone 8 imediat după ce Nokia a lansat prima gamă de smartphone-uri Windows Phone 7.5, a anunțat, de asemenea, că Windows Phone 8 nu este compatibil cu versiunea v7.5, spunând că noul sistem de operare este complet diferit.

Cade afară
Milioane de utilizatori de telefoane Nokia Windows Phone sunt dezamăgiți, cel puțin.

În plus, cu toate probabilitățile, în același mod în care partea inferioară a scăzut din vânzările Symbian după discursul "platforma de ardere", vânzările actualelor telefoane Nokia Lumia se vor opri probabil din cauza lipsei de actualizări.

Comentariul meu
Mi-am temperat emoțiile și am văzut cu calm că saga Nokia se desfășoară. Cu fiecare zi care trece, era mai clară și mai clară ce se desfășura.

Niciodată n-am mai văzut așa ceva uterin și încurcat de orice fel de companie pe care o cunosc. Aparent, Nokia a anunțat demisia Symbian știind pe deplin că Win Phone 7.5 a fost un capăt mort? De ce nu au apăsat Symbian pentru încă unul sau doi ani și apoi au început odată pentru totdeauna cu Win Phone 8?

De asemenea, citiți: Introducerea bunelor seifuri EMM de la BlackBerry

Ce fel de gin local au fumat? Iată distrugerea consecventă a tot ceea ce Nokia a construit de-a lungul anilor. Aici este încălcarea consistentă a bunului simț și a tuturor principiilor de afaceri.

Aici este noul Nokia - o umbra proastă a vechiului său sine. Nokia sa împușcat în picioare cu discursul "platformă de ardere". Nokia sa împușcat din nou în picior cu Windows Phone 7.5.

Deci, este un nou inceput din nou cu Win Phone 8. Dupa acel inceput proaspat cu Win Phone 7.5.

Nu mai rămâne prea mult imaginația cum va ajunge Nokia pe această emisiune reală - mortă, cumpărată sau trimisă în mod etern să fie un jucător mic care se luptă. Ca și numărul unu, Motorola, este acum.

C'est fini.

Recomandat
Lasă Un Comentariu