Principal » general » Ovi Store-ul Nokia atinge 5 milioane de descărcări pe zi, pe măsură ce utilizatorii se bucură de noi dispozitive și aplicații Symbian

Ovi Store-ul Nokia atinge 5 milioane de descărcări pe zi, pe măsură ce utilizatorii se bucură de noi dispozitive și aplicații Symbian

general : Ovi Store-ul Nokia atinge 5 milioane de descărcări pe zi, pe măsură ce utilizatorii se bucură de noi dispozitive și aplicații Symbian

Platforma proprietară Nokia pentru aplicații, jocuri, navigație și muzică, magazinul Ovi a crescut de aproape opt ori pe parcursul ultimului an și acum ajunge la 5 milioane de descărcări pe zi, propulsate de cele mai recente dispozitive Symbian - Nokia N8, Nokia C6- 01, Nokia C7 și Nokia E7 - care reprezintă aproximativ 15% din descărcările zilnice.

Creșterea cererii de aplicații de la baza de date Symbian de aproximativ 200 de milioane de utilizatori a dus la creșterea catalogului Ovi Store la peste 40.000 de aplicații, cu aproximativ 1.000 adăugate pe săptămână. Acest impuls a condus la 158 de dezvoltatori din 41 de țări care depășesc acum numărul de milioane de descărcări pentru aplicațiile lor.

Noile oportunități de monetizare ale Nokia pentru dezvoltatori sunt adaptate piețelor locale și includ facturarea integrată a operatorilor cu 112 operatori pe 36 de piețe, mai mult de 25 de ori mai multe integrare de facturare a operatorilor decât cel mai apropiat concurent al Nokia. Ovi Store a văzut facturarea integrată a operatorului mărind tranzacțiile cu consumatorii de până la patru ori, iar acest lucru, împreună cu programele beta pentru facturare în aplicații și publicitate în aplicații, înseamnă mai multe oportunități de venit pentru dezvoltatorii de pe Symbian.

Aceste oportunități sunt, de asemenea, extinse și la dispozitivele Nokia Series 40, care vor permite aplicații pentru următorii miliarde de consumatori de telefoane mobile. Experiența revizuită Ovi Store, disponibilă anterior numai pentru noile dispozitive Symbian, a dus la o creștere cu peste 35% a descărcărilor pentru dispozitivele Series 40 în ultimele două luni, reprezentând aproximativ un sfert din totalul descărcărilor.

Dezvoltatorii și editori, mari și mici, utilizează acoperirea globală și creșterea rapidă a Ovi Store pentru a cultiva comunități noi. Aceste comunități sunt conduse de conexiuni mai profunde ale utilizatorilor în aplicațiile lor, conducând în continuare descărcări și oportunități potențiale de generare de bani pentru dezvoltatori.

Citiți și: Obțineți codul voucher gratuit de 20 GB aici!

Citate

"Pe măsură ce consumatorii continuă să descarce conținut Ovi Store cu o frecvență tot mai mare, dezvoltatorii au o oportunitate imediată de a ajunge la consumatori din întreaga lume și de a valorifica aproximativ 150 de milioane de dispozitive Symbian pe care intenționăm să le expediem în anii următori", a declarat Tero Ojanpera, Servicii și experiență pentru dezvoltatori. "Acest impuls continuă să demonstreze apetitul consumatorilor pentru aplicațiile globale și locale relevante ale Nokia și ne va ajuta să planificăm experiența viitoare a magazinelor de aplicații pentru dispozitivele Symbian îmbunătățite și noi, precum și smartphone-urile Nokia bazate pe oportunitățile de colaborare planificate cu Microsoft".

Directorul General al Nokia West Africa, James Rutherfoord, a declarat că "la această nouă rată, care este aproape 2 miliarde descărcări anualizate și cu noua direcție a Nokia, dezvoltatorii de aplicații pot valorifica cu siguranță această creștere astăzi și în viitor, cu aproximativ 150 milioane Dispozitive Symbian pe care Nokia se așteaptă să le livreze. "El a reafirmat angajamentul Nokia de a conecta oamenii la ceea ce contează pentru ei prin combinarea tehnologiei mobile avansate cu serviciile personalizate. Mai mult de 1, 3 miliarde de oameni se conectează unul cu celălalt cu un Nokia, de la cele mai accesibile telefoane mobile cu voce accesibile la smartphone-uri avansate conectate la Internet, vândute în aproape toate piețele din lume.

Recomandat
Lasă Un Comentariu