Principal » general » Nokia lansează actualizarea Beta Labs pentru camera N8

Nokia lansează actualizarea Beta Labs pentru camera N8

general : Nokia lansează actualizarea Beta Labs pentru camera N8

În plus față de actualizarea Symbian Anna, Nokia a lansat, de asemenea, o actualizare a camerei, adăugând mai multe îmbunătățiri camerei video de necontestat până în prezent, N8. Îmbunătățirile includ:

  • Continuă auto-focalizare în modul video
  • Viteză mai rapidă
  • Interfață mai intuitivă
  • Film mai gros (la 30 fps)
  • Reducerea efectului de reducere a ochilor roșii

Această actualizare este disponibilă numai prin intermediul laboratoarelor Nokia Beta Labs. Vi se va solicita să vă conectați cu detaliile contului dvs. Nokia pentru a descărca această actualizare.

De ce laboratoarele Beta?
Aici este răspunsul Nokia:

Răspunsul simplu a fost că am vrut cu adevărat să mergem mai departe cu camera Nokia N8, dar nu am vrut să o legăm cu o versiune viitoare de actualizare a software-ului. Prin urmare, am decis să creăm această actualizare prin intermediul canalului Beta Labs pentru a le aduce cât mai repede posibil, acest lucru părea cel mai bun mod de a face acest lucru. În același timp, puteți utiliza instrumentele de discuție Beta Labs pentru a oferi feedback pe care dorim să le folosim pentru dezvoltarea în curs.

Din nou, această aplicație actualizată vă va arăta familiară, dar este mult mai rapidă și mai intuitivă. Deplasarea comutatorului de moduri video / fotografii în stânga sus ne-a furnizat un slot suplimentar pe dreapta pe care l-am utilizat pentru a oferi acces direct la modurile de scenă din vizor, iar în cazul videoclipului, este disponibilă o compensare a expunerii în loc de comandă bliț pentru accesibilitate directă.

Dar îmbunătățirile pe care le-ați dorit cel mai mult sunt 30fps video și autofocus continuu.

Dacă sunteți interesat de toate detaliile, puteți citi întregul comunicat de presă aici: Nokia N8 camera mega-update - test beta deschis. Dacă doriți să omiteți acest lucru, mergeți imediat la laboratoarele Nokia Beta Labs.

De asemenea, citiți: Complaintul consumatorilor: Glo BlackBerry blackout
Recomandat
Lasă Un Comentariu