Principal » general » Nokia pune Nigeria pe hartă; Nokia N8 disponibil prin precomandă

Nokia pune Nigeria pe hartă; Nokia N8 disponibil prin precomandă

general : Nokia pune Nigeria pe hartă;  Nokia N8 disponibil prin precomandă

Ori de câte ori citesc știrile despre producătorii de telefoane mobile care eliberează noi dispozitive, este puțin frustrant pentru că nici unul dintre aceste dispozitive nu este disponibil prin precomandă din Nigeria. Dar mă bucur că toate acestea se vor schimba.

Potrivit ediției de astăzi a ziarului The Guardian, Nokia este pregătit să lanseze telefonul mult așteptat Nokia N8 către Nigeria și chiar mai bine este faptul că acesta poate fi pre-comandat chiar de aici. Seful comunicațiilor din Africa de Vest, domnul Osagie Ogunbor, a declarat că smartphone-ul N8 va fi disponibil mai întâi pentru consumatorii premium care plasează o comandă prealabilă pentru magazinul online N8 sau la magazinele Nokia. În aceeași declarație a lui Ogunbor, el a menționat că clienții premium ai Nokia ar primi mai întâi telefonul înainte de a deveni disponibil pe piața generală.

Persoanele adoptive timpurii care doresc să dețină telefonul devreme pot comanda online prin utilizarea cardului ATM la adresa www.quickteller.com/nokian8. Pre-comanda N8 va returna contul bancar cu doar N79, 999.00. Pentru un dispozitiv de mare precizie, cum ar fi N8, sună ca o afacere!

Pe lângă faptul că au cea mai recentă versiune a celor mai recente servicii de hărți Ovi și servicii gratuite Ovi, clienții GTBank vor putea să efectueze practic toate tranzacțiile bancare de la N8.

Nokia N8 este un monstru multi-media cu caracteristici care includ interfața de utilizare simplă Symbian ^ 3, suport multi-touch și multi-tasking adevărat. Ogunbor a explicat, de asemenea, câteva dintre calitățile unice ale telefonului, pe care le-a numit "cel mai bun telefon cu camera din lume".

"Nokia N8 vă permite să realizați fotografii de cea mai bună calitate și să înregistrați videoclipuri de calitate HD în claritate cu camera de 12MP cu optică Carl Zeiss. Puteți edita fotografii și videoclipuri pe ecran și puteți alege din mai multe moduri de a le distribui; transferați fișiere mari pe un hard-disk extern cu USB-on-the-go sau încărcați fotografii în rețele sociale precum Facebook, Twitter direct de pe ecranul de pornire. Toate acestea sunt livrate într-un corp robust de aluminiu într-o gamă de culori vibrante, cu un ecran AMOLED de 3.5 ", a adăugat Ogunbor.

De asemenea, citiți: Crăciun Amazon cu aplicații gratuite

Cred că aceasta este o veste foarte bună. Nokia, cu seriozitate îmbrățișând piața nigeriană, ar putea avea în curând alți producători precum Apple sau producătorii de telefoane Android cum ar fi HTC o prezență în cea mai populară țară din Africa. Acțiunea actuală a Nokia astăzi, în opinia mea, este un predicator al mai multor lucruri bune care vor veni!

Recomandat
Lasă Un Comentariu