Principal » general » Nokia achiziționează SmarterPhone - un alt sistem de operare mobil

Nokia achiziționează SmarterPhone - un alt sistem de operare mobil

general : Nokia achiziționează SmarterPhone - un alt sistem de operare mobil


La început, Nokia avea sisteme de operare mobile Symbian și S40. Nokia a adăugat Maemo / meeGo, apoi a renunțat. anul trecut, Nokia a adoptat Windows Phone ca platformă principală pentru smartphone-uri. Recent, noua versiune Nokia a Symbian a fost re-brandată ca Belle.

Acum, știrile arată că Nokia a achiziționat SmarterPhone, o mică companie norvegiană care are un sistem de operare proiectat pentru mai multe telefoane mobile de bază.

Din comunicatul de presă al achiziției:

Smarterphone se bazează în Oslo, Norvegia și oferă un sistem de operare pentru segmentul de telefoane cu funcții de telefonie mobilă. Software-ul permite furnizarea unei experiențe de utilizator similare telefoanelor inteligente pe un hardware accesibil și permite o flexibilitate unică pentru adaptarea software-ului receptorului pe diferite piețe.

Vânzarea / achiziția a fost finalizată în noiembrie 2011. Nimeni nu pare să fie sigur cum vor juca lucrurile de aici. Nu a existat nici o declarație oficială de la Nokia. Deci, este un alt schimbător de joc, sau un alt risc îndoielnic? comentarii!

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu