Principal » general » Nokia oferă obiective financiare și previziuni legate de noua strategie

Nokia oferă obiective financiare și previziuni legate de noua strategie

general : Nokia oferă obiective financiare și previziuni legate de noua strategie

Nokia a subliniat o nouă direcție strategică, inclusiv schimbările în conducerea și structura operațională, pentru a accelera viteza de execuție a companiei într-un mediu concurențial dinamic. În legătură cu această nouă direcție strategică, Nokia a stabilit noi obiective și previziuni financiare pentru Nokia și industria dispozitivelor mobile, precum și pentru Nokia Siemens Networks și infrastructura mobilă și fixă ​​și piața serviciilor conexe.

Ținte și previziuni pentru Nokia și industria dispozitivelor mobile
Nokia se așteaptă la o creștere atractivă a veniturilor industriei dispozitivelor mobile în 2011 și pe termen lung, determinată de adoptarea în continuare a smartphone-urilor de către consumatori la nivel global și de adoptarea în continuare a dispozitivelor și serviciilor mobile, în special pe piețele emergente. Pe termen lung, Nokia se așteaptă ca marjele brute ale industriei dispozitivelor mobile să fie supuse presiunii din cauza factorilor competitivi.

Datorită inițierii transformării strategice a Nokia pe 11 februarie 2011, perspectivele întregului an pentru afacerea Devices & Services sunt supuse unor incertitudini semnificative și, prin urmare, Nokia consideră că nu este oportun să se prevadă obiective anuale pentru 2011 în prezent. Cu toate acestea, Nokia se așteaptă să continue să furnizeze prognoze trimestriale pe termen scurt pentru a indica progresul înregistrat în rapoartele intermediare ale companiei, precum și ținte anuale atunci când circumstanțele o permit.

Nokia se așteaptă ca 2011 și 2012 să fie anii de tranziție, deoarece compania investește în construirea ecosistemului câștigat cu Microsoft. După tranziție, Nokia vizează pe termen lung:
• Vânzările nete Devices & Services să crească mai repede decât piața.
• Produsele și serviciile non-IFRS * Marja operațională este de 10% sau mai mult.

De asemenea, citiți: Ce aplicații pe care le utilizați local pe mobil?

Obiective și previziuni pentru Nokia Siemens Networks și infrastructura mobilă și fixă ​​și piața serviciilor conexe
Nokia și Nokia Siemens Networks se așteaptă ca veniturile globale ale industriei să crească ușor în 2011, în comparație cu anul 2010. Deși se așteaptă o creștere în anumite domenii, cum ar fi serviciile de bandă largă și serviciile mobile, se așteaptă să fie compensată într-o oarecare măsură de declinul în anumite zone și a continuat să provoace un mediu competitiv.

Datorită poziției solide a Nokia Siemens Networks în domeniile de creștere a industriei, Nokia și Nokia Siemens Networks vizează:
• Vânzările nete Nokia Siemens Networks să crească mai repede decât piața în 2011.
• marja de operare Nokia Siemens Networks non-IFRS * care urmează să fie depășită în 2011.

În plus, Nokia și Nokia Siemens Networks continuă să vizeze Nokia Siemens Networks să reducă cheltuielile de exploatare non-IFRS * anualizate și cheltuielile de producție cu 500 de milioane de euro până la sfârșitul anului 2011, comparativ cu sfârșitul anului 2009.


Despre Nokia
La Nokia, ne angajăm să conectăm oamenii. Combinăm tehnologia avansată cu serviciile personalizate care permit oamenilor să rămână aproape de ceea ce contează pentru ei. În fiecare zi, peste 1, 3 miliarde de oameni se conectează între ei cu un dispozitiv Nokia - de la telefoane mobile la smartphone-uri avansate și computere mobile de înaltă performanță. Astăzi, Nokia integrează dispozitivele sale cu servicii inovatoare prin Ovi (www.ovi.com), inclusiv muzică, hărți, aplicații, e-mail și multe altele. Nokia NAVTEQ este lider în serviciile complete de cartografiere digitală și de navigație, în timp ce Nokia Siemens Networks oferă echipamente, servicii și soluții pentru rețelele de comunicații la nivel global.

Recomandat
Lasă Un Comentariu