Principal » general » Nokia are nevoie să renunțe la telefoanele S60 3rd Edition & 5th Edition

Nokia are nevoie să renunțe la telefoanele S60 3rd Edition & 5th Edition

general : Nokia are nevoie să renunțe la telefoanele S60 3rd Edition & 5th Edition
Nokia E5 rulează S60 3rd Edition
Nokia a avut o mulțime de coșuri de PR în ultima vreme - și îndrăznesc să spun că toți au fost auto-provocate. În acest articol, vreau să mă concentrez pe subiectul căutării continue a telefoanelor cu software învechit.

Prin software învechit, mă refer la Symbian S60 3rd Edition și 5th Edition. Este că acele versiuni ale Symbian sunt nefuncționale? Nu; sunt.

Dar ele sunt depășite în sensul că ceva mult mai bine este deja acolo - SymbianNext (acesta este termenul meu generic pentru Symbian ^ 3, Anna și Belle).

Când majoritatea oamenilor se plâng de Symbian, ei fac cea mai mare parte din punctul de vedere al Symbian S60. Aruncați o privire la această reclamație recentă care a survenit din revizuirea aplicației Facinate pentru Facebook pe telefoanele Symbian:

Aceasta este ceea ce urăsc despre Nokia, așa că eu nu pot obține acest lucru ... Oh da, am plătit 43.000 și nu reușesc să primesc o singură aplicație facebook decentă, oricând le aud mai bine noul symbian în timp ce lăsăm celelalte din exterior mă face să mă îndoiesc dacă ar primi din nou un dispozitiv Nokia. Cand a aparut telefonul ca NW mort, nu face nici o greseala are un proces de 600mhz si 256 MB ram, asa ca sunt destul de sigur ca poate functiona mai bine apss ... ..

Ca un fan al Nokia vă spun că ei abandonează telefoanele lor ca prea devreme, amintiți-vă că Symbian Carla va veni la n8, e7, e6 ... E6, când a ieșit că a zis că nt eligibile.

Nokia este foarte confuz ...... Și asta ar trebui să fie def ultima mea cu ei am avut-o. Ps am cumpărat E5 ianuarie în acest an și până în martie a fost deja depășit ......... Discuție cu gunoi

Rețineți că a fost făcută o plângere validă. Dar rețineți că această plângere validă a fost ușor amestecată cu gânduri nevalabile.

Citește și: BlackBerry Bold 9790 & Curve 9380 a anunțat

Nu este adevărat că Nokia își abandonează telefoanele devreme. Până în prezent, Nokia continuă să susțină S60 3rd Edition și 5th Edition cu upgrade-uri.

De asemenea, rețineți că aplicația pe care o plânge nu a fost făcută de Nokia. Un dezvoltator independent a fost responsabil pentru acea aplicație - și a ales să ignore Ediția a 3-a (și nu putem să-l învinovățim pentru asta, cine vrea să păstreze sprijinul software-ului vechi atunci când noul este aici și mult mai bun?).

Dar aici este punctul - Nokia este responsabil pentru această mizerie. Atât valabil, cât și invalid, Nokia continuă să genereze reclamații de la utilizatori. Citește: probleme de relații publice.

Cum este responsabilă Nokia?

Am spus mai devreme când a fost lansat Symbian ^ 3, care ar trebui să înceteze pur și simplu lansarea telefoanelor cu versiuni mai vechi ale Symbian. În acest fel, problemele de incompatibilitate și fragmentare a aplicațiilor pot fi lăsate deoparte în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, toți cei care au mers pe piață pentru un Nokia ar fi să primească cea mai nouă versiune a sistemului lor de operare Symbian. Beneficiile sunt prea clare. Indiferent de alte considerente de afaceri informate în continuare de a împinge software-ul mai vechi, dezavantajele sunt grele și costisitoare pe piața deschisă.

Dar, Nu. Avem o mishmash de dispozitive de ediția a 3-a, ediția a 5-a și SymbianNext. Din păcate, utilizatorul mediu nu poate spune diferența. El cumpără un telefon care rulează software-ul vechi de 3 ani, se arde folosind-o și pur și simplu strigă crima albastră! Chiar și așa.

Toate cele mai bune aplicații sunt pe cele mai recente versiuni ale Symbian. Dispozitivele care rulează firmware mai vechi vor fi ignorate într-un fel sau altul de către dezvoltatori. Atâta timp cât Nokia continuă să împingă aceste firmware mai vechi, utilizatorii vor continua să țipă, indiferent dacă întregul zgomot este sau nu valabil.

De asemenea, citiți: BlackBerry 9360 Curve Review

Comentariile și gândurile voastre!

Recomandat
Lasă Un Comentariu