Principal » general » Nokia N9 - o experiență magică

Nokia N9 - o experiență magică

general : Nokia N9 - o experiență magică


Timi Cantisano este editorul general al fanaticii mobile. El a scris o scurtă piesă care surprinde magnificul Nokia N9 frumos, și cred că merită împărțită.

Un fragment:

Experimentarea dispozitivului pentru prima dată este magică. Timpul se oprește, totul se oprește, inima încetinește, îți ții respirația pentru că simți că acest dispozitiv este o istorie. Ecranul curbat ușor protuberant este luminos și extrem de lucios, reflectând totul și ceva asemănător unei bijuterii foarte lustruite. Culorile emise de ecranul de sticlă sunt colorate, adevărate și nepericuloase în condiții de iluminare extreme, cum ar fi lumina soarelui. Ecranul N9 este înconjurat de o carcasă din aluminiu neagră care este moale la atingere, fermă în construcții și complimentează afișajul bine datorită finisării mată. Acest design, structura și stilul exudă decadența și este ceva care lipsește din ofertele actuale ale concurenților.

La fel ca și impresionantul său exterior, sistemul de operare este genial. N9 este diferit, nu se bazează pe butoane dedicate sensibil la atingere, ci se bazează pe taskuri și gesturi pentru a realiza acțiuni. Adesea trecerea de la partea, partea de sus și partea superioară a ecranului va produce rezultate diferite, făcând interacțiunea cu N9 extrem de fizică și intimă. De-a lungul timpului, corpul dvs. reacționează în mod corespunzător și trece prin instinct și în timp ce OS-ul rămâne în ritm fără nici un semn de epuizare. Pur și simplu, sistemul de operare este rapid, frumos și intuitiv. Este un exemplu perfect de a crea ceva de la zero, atât familiar cât și diferit.

Pe de o parte, este trist faptul că o astfel de experiență magică ca N9 este, de asemenea, un fel de autobuz. Însă, Nokia spune că elementele UI / UX vor fi integrate în unele dintre dispozitivele lor viitoare, așa că am putea vedea acest lucru și ca produs demonstrativ.

De asemenea, citiți: Mister Mobility de revizuire a modemului de bandă largă Airtel și 3.75G serviciu - partea I

Adevărul este că nu există niciun alt smartphone pe piață, cum ar fi Nokia N9. Mă bucur de cerurile înalte pe care le dețin și le folosesc de acest obiect de colecție foarte uimitor.

Bucurați-vă de articolul integral al lui Timi: Nokia N9: Gone în 60 de secunde.

Recomandat
Lasă Un Comentariu