Principal » general » Nokia N9, o clona E7? (La curent)

Nokia N9, o clona E7? (La curent)

general : Nokia N9, o clona E7?  (La curent)

Un video teaser al smartphone-ului N9, care se zvonește foarte mult, a apărut. Da; acel smartphone super-duper care ar fi trebuit să ruleze MeeGo. Știi cum tocmai am așteptat MeeGo.

Doar videoclipul arată că acest dispozitiv rulează Symbian Anna. Acest lucru este evident din interfața cu utilizatorul și din icoane. Cu excepția cazului în care, MeeGo a fost jupuit pe acest dispozitiv pentru a arăta ca o draga mea doamnă Anna.

Deci, acest aparat este un slider QWERTY, rulează Anna sau un MeeGo de la Anna-look-alike, și are o cameră de 12 megapixeli cu bliț LED dublu.

Errr .... care sună ca E7 cu o altă cameră; nu-i așa? Ne place Nokia aici (la fel ca noi, Samsung, Sony Ericsson și ceilalți), dar uneori pur și simplu nu reușim.

Actualizați!
În timp ce aspecte ale UI arata ca Symbian Anna, câteva atingeri aici și acolo ne determină să credem că N9 rulează într-adevăr MeeGo. Încă nu credem că este o idee bună pentru MeeGo UI-ul Nokia să arate atât de mult ca Symbian. În afară de aceasta, Nokia încearcă să înlocuiască Symbian cu MeeGo, caz în care vom face o excepție.

Mulțumesc, Nonso!

Recomandat
Lasă Un Comentariu