Principal » general » Nokia N8 poate naviga pe fișierele Flash Drive On-The-Go

Nokia N8 poate naviga pe fișierele Flash Drive On-The-Go

general : Nokia N8 poate naviga pe fișierele Flash Drive On-The-Go

Cele mai recente știri care apar pe monstruul multimedia Nokia N8 sunt că poate fi folosit ca un computer pentru a răsfoi fișiere într-o unitate Flash sau într-un alt telefon ca Nokia C5. Cred că Nokia face o inovație simplă pentru a aduce o astfel de caracteristică elegantă dispozitivului lor Smartphone, N8. Vedeți videoclipul pe YouTube.

USB On-The-Go nu este o caracteristică atât de populară pe un telefon mobil, deși are nenumărate avantaje pe care le vom menționa aici. Pun pariu că este posibil să nu l-ați văzut în uz în lumea reală, în ciuda faptului că câteva dispozitive de pe piață o pot sprijini. Vedeți, de obicei telefoanele se conectează la calculatoare printr-un dongle USB și dacă suportă spațiu de stocare USB, computerul poate vizualiza telefoanele ca unități flash standard.

Acum, unele telefoane - Nokia N8 inclusiv - pot prelua rolul calculatorului și apoi puteți conecta un telefon USB Flash la telefon și puteți vizualiza, copia, lipi sau șterge fișiere din unitatea Flash fără a fi nevoie de un calculator. Acest lucru nu se termină acolo; de asemenea, puteți conecta un al doilea telefon la Nokia N8 prin intermediul setărilor de stocare USB de pe telefon și N8 vă va vedea și ca o unitate Flush pentru a vizualiza fișierele și structura folderului. Doar vizionați videoclipul.

În videoclip, telefonul Nokia N8 este utilizat pentru a reda muzică și video de pe o cartelă de memorie USB și de pe un telefon Nokia C5.

USB On-The-Go este o caracteristică reală a ucigașului. Aceasta elimină necesitatea ca un computer să acționeze ca un intermediar pentru copierea fișierelor între dispozitive. Alte caracteristici care pot fi o posibilitate pentru USB On-The-Go includ conectarea la N8 a unei tastaturi PC obișnuite sau a unui hard disk extern USB. Dacă acestea sunt adevărate, atunci posibilitățile sunt nesfârșite. Și, bineînțeles, nu pot să aștept ca N8 să vină, așa că voi cumpăra unul!

De asemenea, citiți: Apple nu spune nici o problemă de recepție; doar barele de semnal
Recomandat
Lasă Un Comentariu