Principal » general » Nokia Messaging: Scurtă recenzie

Nokia Messaging: Scurtă recenzie

general : Nokia Messaging: Scurtă recenzie

Nokia Messaging permite utilizatorilor S60 să configureze rapid, să acceseze și să utilizeze e-mailurile lor pe dispozitivele lor Nokia printr-un serviciu optimizat pentru e-mailurile mobile. Aplicația și serviciul permit utilizatorilor să configureze până la 10 conturi de e-mail și să accepte POP3, IMAP. Gmail, Yahoo, Hotmail și serverele enterprise.

Cum functioneaza
Înscrieți-vă online, apoi descărcați aplicația pe dispozitivul dvs. s60.

În timpul înscrierii, vi se va solicita să configurați un cont primar de e-mail, la care puteți adăuga mai târziu alți utilizatori.

După configurare, serviciul Nokia E-mail servește ca serviciu push, lăsând automat mesajele noi în telefon.

Interfața este puțin mai lustruită decât clientul de e-mail încorporat s60. Din păcate, când este instalat, Nokia E-mail rulează ca o aplicație separată de clientul încorporat. Acest lucru nu mi-a plăcut. Asta înseamnă că trebuie să mă uit în două locuri diferite pentru mesajele mele. Aș fi preferat să înlocuiască clientul încorporat.

Am avut configurarea și difuzarea conturilor mele Gmail și Yahoo în cel mai scurt timp. Am avut, de asemenea, o configurare de cont de e-mail de lucru prea. Mesajele au fost abandonate pentru o vreme. Dar apoi a venit nigul ...

Un pas suplimentar în procesul de preluare a e-mailurilor
Timp de câteva minute, serverul Nokia E-mail nu a putut fi accesat. Am încercat să-l administrez pe PC și am greșit că serverul nu era accesibil în prezent. Pentru acea perioadă, nu am putut să recuperez mesaje noi.

Aceasta duce la motivul pentru care eu personal nu voi folosi Nokia Messaging: introduce un pas suplimentar în recuperarea e-mail-urilor. Acum, în loc să mă conectez direct la serverul meu de mail, trebuie să depind de un intermediar.

De asemenea, citiți: Noua reglementare a dronelor din Nigeria: argumente pro și contra

Aceasta înseamnă că nu trebuie doar să mă bazez pe rețeaua mea ISP / mobil și pe serverul meu de poștă electronică pentru a fi online, dar trebuie să mă bazez și pe o terță parte - serverul Nokia Messaging - să fie disponibilă pentru a-mi primi e-mailurile .

De asemenea, trebuie să îmi împărtășesc detaliile de conectare prin e-mail cu această terță parte. În opinia mea, este vorba numai de probleme.

Concluzie
Sunt sigur că Nokia Messaging va fi utilă de anumite seturi de persoane. Dar spune-mi un pesimist pe aceasta, eu nu sunt chiar încântat. Clientul de e-mail încorporat de pe dispozitivul meu S60 face o treabă destul de bună de a mă anunța de noi mesaje critice la un interval de 30 de minute. Cu excepția cazului în care serviciul meu necesită brusc să primesc e-mailuri pe secundă, nu am nici o utilitate pentru Nokia Messaging. Deocamdata.

Recomandat
Lasă Un Comentariu