Principal » general » Nokia touchscreen de marketing Asha 305 și 311 ca smartphone-uri

Nokia touchscreen de marketing Asha 305 și 311 ca smartphone-uri

general : Nokia touchscreen de marketing Asha 305 și 311 ca smartphone-uri

Astăzi, am văzut un panou în jurul Ojuelegba din Surulere, care comercializează telefoanele Nokia Asha 305 și 311 ca smartphone-uri. Da; smartphone-uri. Din păcate, am fost de conducere și așa a fost în imposibilitatea de a face o fotografie. Dacă nu aș fi văzut-o eu, n-aș fi crezut că ar fi trebuit să-mi spună altcineva. Dar, da; Am văzut asta.

Primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost: " Sunt lucruri atat de rele incat Nokia merge pe traseul de a impinge telefoanele ca smartphone-uri?

Apoi mi-am dat seama că nu vor fi primii care ar face asta. Amintiți-vă iPhone-ul original? Un telefon cu caracteristică pură, dar inteligent comercializat de Apple ca un smartphone? IPhone-ul 1.0 nu a putut să aibă aplicații terțe (chiar și Java) instalate și nu au avut multitasking, ca să nu mai vorbim de celelalte lipsuri numeroase pe versiunea iOS 1.0. Cel puțin, telefoanele Asha permit instalarea de aplicații Java de la terțe părți, chiar dacă nu au multitasking. Apoi este slotul USB-on-the-go, cardul microSD și multe altele.

În măsura în care pot spune, dispozitivele Asha sunt mai aproape de smartphone-urile adevărate decât iPhone-ul original. Dacă ar fi bine ca Apple să împingă iPhone-ul ca smartphone, atunci iertăm Nokia, împingând aceste dispozitive și ca smartphone-uri. La urma urmei, ceea ce este bun pentru gâscă este bun pentru hoț. Sunt băieții de marketing de la Nokia în cele din urmă de învățare a artei fine de marketing hype?

În același timp, salutați telefoanele smartphone Nokia Asha 305 și 311.

Recomandat
Lasă Un Comentariu