Principal » general » Hărțile Nokia au dreptate pentru comerțul cu M-uri

Hărțile Nokia au dreptate pentru comerțul cu M-uri

general : Hărțile Nokia au dreptate pentru comerțul cu M-uri

Am scris o piesă care mi-a dat primele impresii despre Nokia Maps 3.0 cu câteva zile în urmă. Am găsit aplicația destul de bună, dar nu a venit cu o licență gratuită pentru indicații vizuale și vocale.

Drive navigation, termenul utilizat de Nokia pentru acest lucru, este un serviciu premium care necesită un abonament. Am decis că, pentru a da o aplicație corectă, trebuia să încerc să aflu Drive Drive.

Din fericire, Nokia Maps are un meniu încorporat, care permite utilizatorilor să se aboneze direct pe receptorul pe care îl utilizați. Ei bine, m-am scufundat acolo și am prezentat diferitele planuri de abonament și taxe, precum și un formular pentru a introduce detaliile cărții mele de credit.

În câteva clipe, am cumpărat o licență de 30 de zile. Am primit o confirmare prin SMS:

De asemenea, am optat pentru o versiune de e-mail a reciptului (care conținea mai multe detalii).

Întregul proces de comandă a fost neted și ușor. Impresionant. Comerțul mobil, dacă este făcut așa cum se întâmplă în acest caz, va încuraja utilizatorii mai mobili să facă cumpărături pe dispozitivele lor.

Abonamentul de 30 de zile costă doar N999.00, care este semnificativ mai mic decât majoritatea oamenilor petrec pe lună pe lună (Bine, bine, vorbesc pentru mine) și a fost finalizată în 5 minute.

Serviciile de plată au fost gestionate de compania Tanla Oy, o companie cu origini indiene, care oferă comerț mobil de la capăt la cap, divertisment mobil, internet mobil și soluții de publicitate mobilă.

După ce am introdus codul de licență în meniul corespunzător de pe telefon, eram gata să plec:

Voi pune Nokia Maps pe parcursul următoarelor săptămâni. În plus, voi face același lucru cu Garmap pentru mobil, despre care am scris și despre ieri.

Citiți de asemenea: Acordați atenție cardului MicroSD

Se pare că mă voi distra de ceva timp. Sper că nu mă voi pierde după ce am aplicat nici o cerere

Recomandat
Lasă Un Comentariu