Principal » general » Nokia Maps ajunge pe S40

Nokia Maps ajunge pe S40

general : Nokia Maps ajunge pe S40

SINGAPORE - O caracteristică a noilor telefoane S40 lansate astăzi, care merită o atenție deosebită, este furnizarea de Nokia Maps gratuit, permițând o gamă mult mai largă de utilizatori să beneficieze de acest serviciu, fără a suporta sarcini grele de date. Acest nou serviciu oferă un impuls semnificativ pentru capabilitățile telefoanelor din Seria 40, diminuând în continuare liniile dintre telefoanele smartphone și telefoanele cu funcții. Citiți mai departe pentru detalii.

Hărțile vor veni preinstalate pe Nokia C2-03 și variantele sale, out-of-the-box, inclusiv date de hărți pentru regiunea utilizatorului. Utilizatorul nu are nevoie să descarce date suplimentare pentru a începe.

Hărțile pentru seria 40 nu se bazează nici pe un dispozitiv GPS în telefon, ci triangulează poziția utilizatorului din locațiile turnului celular. Acest lucru, împreună cu software-ul de rutare inteligent, înseamnă că aplicația Hărți Nokia poate furniza în continuare indicații rutiere pentru drivere.

Vizionarea hărților și a rutelor de planificare se poate face în întregime offline. Funcțiile online, cum ar fi găsirea locației dvs. sau căutarea avansată, pot fi realizate cu o utilizare minimă a datelor - mai mică de 10KB. Dacă utilizatorii doresc să-și împărtășească locația, pot face acest lucru pentru costul unui mesaj SMS accesibil.

Hărți suplimentare pot fi încărcate pe un card de memorie, permițând capacitatea adăugată atunci când utilizatorii pleacă în străinătate. Hărțile Nokia sunt disponibile în prezent pentru peste 100 de țări. În Singapore, de exemplu, există 100% acoperire stradală și un sfert de milion de puncte de interes incluse.

Recomandat
Lasă Un Comentariu