Principal » general » Nokia (nu Microsoft Mobile) face un lansator Android

Nokia (nu Microsoft Mobile) face un lansator Android

general : Nokia (nu Microsoft Mobile) face un lansator Android

Nokia Inc, a dezvoltat lansatorul Z, un lansator inteligent pentru platforma Android. Aceasta nu este Microsoft Mobile, ci Nokia, cea a cărei unitate de dispozitive mobile a fost vândută la Microsoft (ți-am spus că se află încă în afacerea mobilă). Observați diferența.

De la blogul de lansare Z:

De îndată ce instalați și începeți să utilizați programul Z Launcher, acesta începe să învețe ceea ce utilizați pe parcursul întregii zile și vă supune în mod automat ceea ce este cel mai probabil să aveți nevoie la momentul potrivit.

Am adăugat, de asemenea, o caracteristică numită Scribble - o modalitate rapidă și distractivă de a găsi ceva pe telefon în doar o secundă. Suntem obișnuiți să atingem telefoanele noastre pentru a găsi lucruri - înrădăcinare prin foldere, înșurubare și defilare.

Scribble face mai ușoară: Pur și simplu trageți prima literă a ceea ce căutați, chiar pe ecran. Ta da! Z Launcher vă oferă aplicația, contactul sau sarcina potrivită, practic, instantaneu. Sau, așa cum ne place să spunem, mai puțin atingere, mai multe aplicații.

Z Launcher este în prezent optimizat pentru dispozitivele populare, inclusiv Nexus 5, Galaxy S5, S4, S3, Moto X, HTC One și Sony Xperia Z1. În prezent, susținem piețele de limbă engleză. Am incercat sa-l instalez pe HTC Desire 816 pe care il revizuiesc, fara noroc.

La curent

În sfârșit, am descărcat și instalat pe Desire 816. Am setat-o ​​ca lansator implicit și o voi folosi pentru o vreme. Iată o captură de ecran de pe site-ul 816:

Abilitatea de a căuta orice - contacte, fișiere și aplicații - pe telefon doar prin scrierea pe ecran este interesantă. Încep doar să joc cu ea, deci ai grijă de gândurile mele mai târziu.

De asemenea, citiți: SmileON vă permite să rămâneți conectat chiar și după ce ați pierdut datele

Faceți o încercare dacă aveți vreunul dintre smartphone-urile listate sau alt telefon Android și împărtășiți experiențele dvs. de mai jos. Rețineți că aplicația este încă o versiune pre-beta.

Din telefonul Android, vizitați go.zlauncher.com unde veți vedea un link pentru a descărca Z Launcher direct pe telefon. Atingeți pentru a începe descărcarea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu