Principal » general » Programul Nokia Java și Qt Training vine în perioada 29 - 31 august 2011

Programul Nokia Java și Qt Training vine în perioada 29 - 31 august 2011

general : Programul Nokia Java și Qt Training vine în perioada 29 - 31 august 2011

Alăturați-vă nouă, în perioada 29 - 31 august 2011, pentru acest curs de formare pentru a vă ajuta să creați, dezvoltați și să publicați aplicații Java și Qt pentru dispozitivele Nokia.

Acest atelier de formare de trei zile vă va oferi o imagine de ansamblu asupra Java ME, vă va examina oportunitățile interesante oferite de magazinul Ovi Store Nokia și veți acoperi esențialele programării Mobile Java, precum și dezvoltarea aplicațiilor mobile cu Qt Quick. O oportunitate fantastică de a obține îndrumări cu privire la dezvoltarea aplicațiilor dvs. și de a răspunde la toate întrebările dvs. despre Java și Qt Quick!

Trainer: Tony Torp

Locul de desfășurare:
TBC (detalii vor fi trimise prin e-mail participanților)
Lagos

Pre-requisities:
Formarea este destinată dezvoltatorilor care au deja cunoștințe despre Java, dar pot fi noi în Java pe telefoanele mobile Nokia. Participanții ar trebui să cunoască cel puțin noțiunile de bază ale Java (care lucrează cu proiectele Java în Netbeans IDE) înainte de a intra în curs. Cunoștințele despre subiectele agendei evenimentului nu sunt necesare.

Instrumentele utilizate în timpul instruirii (vă rugăm să instalați în avans):
Instruirea Java:
Nokia SDK pentru Java
Nokia Ovi Suite

Instruirea Qt:
Qt SDK 1.1.2

Locurile sunt rezervate primului venit, primul servit, participanții selectați vor primi o confirmare. Această formare este gratuită.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să vă înregistrați pe site-ul dezvoltatorului Nokia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu