Principal » general » Nokia lansează Hărți mobile pentru Nigeria

Nokia lansează Hărți mobile pentru Nigeria

general : Nokia lansează Hărți mobile pentru Nigeria

Am fost în drum spre casă după orele de serviciu acum două zile când am dat peste un panou publicitar de hărți mobile Nokia pentru Nigeria.

Acest lucru este cu mult timp în urmă, în opinia mea, având în vedere faptul că Nokia are o piață imensă în Nigeria. Mereu am simțit că Nokia a subestimat importanța pieței nigeriene datorită lipsei de sprijin pentru țară în Nokia Maps.

Cu toate acestea, panourile au afirmat că Nokia Maps este "Prima navigare mobilă în Nigeria". Acest lucru este cu siguranță neadevărat. Pot să-mi scot din cap cel puțin două aplicații mobile de navigație care au ajuns în Nigeria înainte de Noki Maps: Garmap pentru Mobile (lansat cu câteva săptămâni în urmă) și Ceaser MobyMap .

Acest lucru îmi amintește de afirmația lui Zain că, odată cu lansarea lui 3.5G pe Zain Ghana, au "inaugurat prima rețea de 3.5G pe continentul din afara Africii de Sud". Haide, băieți!

Oamenii de la Nokia ar fi trebuit să facă o mică cercetare înainte de a face o astfel de afirmație îndrăzneață ca aceasta. Sau doar încearcă să-și brutaleze drumul cu ea?

Fapt: Nokia Maps nu este prima navigație mobilă din Nigeria. Nu este chiar a doua.

Această afirmație falsă deoparte, vom aștepta cu nerăbdare să încercăm Nokia Maps în viața reală pentru a vedea cum funcționează. Până atunci, dacă aveți mai multe informații despre Nokia Maps, sunteți bineveniți să distribuiți în segmentul de comentarii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu