Principal » comentarii » Nokia E71: Hardware

Nokia E71: Hardware

comentarii : Nokia E71: Hardware

Fisa Specificatii pe scurt:
. S60 a treia ediție a interfeței utilizator FP1
. Tastatură completă QWERTY
. Quad-band GSM, 3G cu HSDPA
. Bluetooth, infraroșu, Wi-Fi și conectivitate USB la bord.
. Cameră de 3.2 megapixeli, cu înregistrare video QVGA la 15fps.
. Dicționar englezesc construit
. Suită Office, atât pentru vizualizare, cât și pentru editare.
. FM Radio și multe alte bunătăți.

Nokia E71 este un dispozitiv de captare a ochilor în orice zi. Bateți-l și urmăriți-l să atragă atenția instantaneu. Am avut E71 de aproape trei luni și nu a încetat să aibă același efect asupra oamenilor de fiecare dată când o scot afară.

E71 este un telefon frumos și bine conceput pentru un dispozitiv de afaceri minte. Este o abatere completă de desenele plictisitoare și urâte la care ne-am obișnuit în numele dispozitivelor dedicate afacerilor. Materialul din oțel inoxidabil care formează cea mai mare parte a corpului dispozitivului îi conferă o notă de clasă. Impresia pe care oamenii o primesc pentru prima dată este: " Acesta trebuie să fie un telefon foarte scump ".

Nokia E71 este un dispozitiv de bord QWERTY în formă de bar, continuând tradiția de design a E61 și E61i, deși mai mică, mai elegantă și mai sexy decât frații săi mai mari. Dimensiunea E71 este de 114x57x10 mm și cântărește 127g.

E71 este robust și foarte prietenos cu buzunarul. Panoul frontal găzduiește ecranul de 2, 35 inch, bordul QWERTY și camera frontală pentru apeluri video. Partea din stânga găzduiește portul infra-roșu, slotul cartelei de memorie microSD și conectorul microUSB. În partea dreaptă veți găsi o mufă audio de 2, 5 mm, tasta de redare a volumului și butonul vocal. În partea de jos a dispozitivului se află o priză de încărcare și o cârpă de șnur, în timp ce partea superioară a dispozitivului se ocupă de butonul de alimentare și de grila difuzoarelor. În cele din urmă, la spate este o cameră de 3, 2 megapixeli complet cu LED flash.

De asemenea, citiți: Hot Teen Big: Infinix Hot Note X551 Review

E71 vine în două variante de culoare: oțel gri și oțel alb.

Sunt foarte impresionat de calitatea construirii și designul uimitor al modelului E71. În al doilea capitol al acestei recenzii, mă voi uita la partea software a acestui dispozitiv.

Recomandat
Lasă Un Comentariu