Principal » general » Nokia E71 Review (software)

Nokia E71 Review (software)

general : Nokia E71 Review (software)

Software-ul inteligent, Nokia E71 este alimentat de Symbian s60 a treia ediție, pachet de caracteristici 1. Implementarea sistemului de operare Symbian pe E71 este foarte robustă și aduce câteva inovații noi platformei s60.

În primul rând, puteți să vă accesați contactele, să efectuați apeluri și să trimiteți SMS-uri direct de pe ecranul standby. Acest lucru este la fel de intuitiv pe cât se poate obține. Contactele, mesajele și mediile de calendar au fost, de asemenea, modificate puțin pentru a facilita utilizarea acestor funcții.

Un alt lucru care ar trebui să fie interesat de utilizatorul afacerii este dicționarul care vine preinstalat pe E71. Deși nu este un dicționar avansat, ar trebui să fie suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

Apoi, există caracteristica comutator nou, care permite utilizatorului să creeze două medii diferite, care pot fi schimbate după voință. Cele două medii vor avea diferite seturi de aplicații. De exemplu, un mediu poate fi configurat pentru a avea aplicații de afaceri, în timp ce alte aplicații utilizează aplicații pentru divertisment.

În cele din urmă, restul aplicațiilor pe E71 sunt destul de standarde pentru s60 și nu ar trebui să fie ciudate pentru cei care sunt deja familiarizați cu platforma.

Recomandat
Lasă Un Comentariu