Principal » comentarii » Nokia E7 Unbox

Nokia E7 Unbox

comentarii : Nokia E7 Unbox

În această dimineață, Yomi a primit un apel de la Nokia. Aveau un telefon Nokia E7 pentru al ridica, făcându-l unul dintre primele persoane care dețin acest dispozitiv în țară.

Am mers până la biroul Nokia din Insula Victoria pentru a ridica dispozitivul și acum se află aici la "turnurile" Mobility Nigeria. Iată imagini de la unboxing făcut de dvs. cu adevărat (așa cum Yomi este în vacanță). Bucurați-vă.

Coperta frontală a casetei de vânzare E7
Partea din spate a casetei de vânzare E7 - minunat!


Pachetul de vânzări E7 conține:

 • Nokia E7 Communicator
 • încărcător
 • căști
 • manual
 • Cablu de date USB
 • Adaptor USB-on-the-go
 • miniHDMI pentru bărbați la adaptorul HDMI standard pentru femei

E7 este un dispozitiv Symbian foarte mult după mucegaiul lui N8. Ele par asemănătoare, cu unele diferențe distincte. Odată ce am luat-o, am observat imediat diferența în dimensiune și greutate (E7 este puțin mai mare). Cu toate acestea, pentru un dispozitiv cu o tastatură glisantă, nu este atât de gros sau de voluminoasă.

Culoarea de argint oferă un sentiment de clasă. Hardware QWERTY arată sexy. Impresia pe care o primesc este că tastarea va fi o briză pe ea, văzând că cheile sunt bine distanțate și au un simt bine.

Mecanismul de alunecare este netedă: apăsați pentru a iniția deschiderea și mecanismul de primăvară completează acțiunea.

În cele din urmă, aici sunt avantajele majore ale Nokia E7 pe N8:

 1. Ecranul AMOLED ClearBlack mai mare (4, 0 inch)
 2. Tastatură QWERTY hardware supremă
 3. Funcționalitatea torchlight
 4. Microsoft Office Communicator Suite

Yomi ne va aduce informații mai detaliate în recenziile sale uzuale din mai multe părți. Cunoscându-l, pun pariu că el va fi înecat în extaz când acest pachet ajunge la el. Doamnelor și domnilor - Nokia E7 Communicator.

De asemenea, citiți: Mister Mobility Nokia E7 Review
Recomandat
Lasă Un Comentariu