Principal » comentarii » Communicator Nokia E7: Primele impresii

Communicator Nokia E7: Primele impresii

comentarii : Communicator Nokia E7: Primele impresii

Nokia E7 Communicator este un smartphone QWERTY cu afișaj de 4 inchi, care rulează ultima versiune de Symbian. La prima vedere, arata exact ca orice alt dispozitiv de placi, prezentand in mod deosebit minunatul display ClearLink AMOLED. Afișajul este făcut și din sticla Gorilla - ceea ce înseamnă că este rezistent la zgârieturi.

Afișajul este foarte bun. Oferă imagini clare și culori strălucitoare, iar negrii sunt la fel de negri pe cât pot obține. Adevărat la formularul Nokia, lizibilitatea luminii solare este excelentă (vezi imaginea de mai jos în lumina puternică a soarelui).

Imediat ce ați fost uimit de afișaj (ar trebui să urmăriți un film pe el pentru a obține ideea), observați că nu este vorba doar de o placă, ci de un dispozitiv capabil să tragă un mic truc de "transformatori". Există o tastatură QWERTY pentru slider.

Carcasa din aluminiu ozește clasa tot mai mult, dar când împingeți afișajul pentru a deschide dispozitivul în modul laptop, mecanismul slider frumos preia și sunteți încântat de maniera netedă a butonului în care are loc glisarea.

Și acea tastatură - am scris pe ea de zile de zile, churning articol după articol, e-mail după e-mail, și este doar de top-notch. A fost un timp de când am avut un Nokia E90, deci orice comparație pe care o fac acum este probabil să fie subiectivă. Cu toate acestea, permiteți-mi să spunem că această tastatură roci. Se simte și funcționează bine. Mai multe despre asta în timpul uneia dintre recenziile mele mai detaliate care apar mai târziu.

Partea din spate a lui E7 este aproape simplă, cu excepția sloturilor camerei și a difuzoarelor. Din nou, clasicul său tot drumul, lucru pe care niciun utilizator de afaceri, în special directorii de top, nu se va plânge.

De asemenea, citiți: Motorola Moto G Review: aproape Telefonul perfect

Desigur, oriunde am mers cu Nokia E7, nu a reușit niciodată să obțină atenția pe care o merită această construcție de calitate.

Am avut telefonul Nokia E7 acum câteva zile și îl pun pe parcurs. Dimensiunea acestui lucru este un miracol, având în vedere tastatura QWERTY solidă și toate bunele care sunt ambalate în ea.

Este un teritoriu familiar pentru mine, așa cum am folosit fratele mai mare, N8, până la data. Dar - și un mare "dar" pentru asta - ecranul mare și solid de 4 inci face ca totul să arate mai bine. În plus, tastatura robustă transformă pur și simplu ceea ce N8 este la bază într-un instrument de lucru mobil mai puternic.

Voi intra in detalii pe masura ce revizuiesc diferite parti ale Nokia E7. Crede-mă, E7 va trebui să treacă prin același grill ca și ceilalți, înainte de a avea, și apoi te poți gândi dacă este sau nu aparatul pentru tine.

Nokia E7 @ testfreaks.com
Recomandat
Lasă Un Comentariu