Principal » general » Nokia E63 - Primele impresii

Nokia E63 - Primele impresii

general : Nokia E63 - Primele impresii

Nokia E63 este vărul mai accesibil al telefonului E71. Am luat o unitate astăzi și am decis să vă prezint primele impresii ale acestui smartphone buget.

Descărcarea rapidă a dispozitivului a dezvăluit rapid motivul pentru care telefonul este relativ ieftin. Pentru a le face accesibile, lipsesc în mod esențial câteva lucruri esențiale pe care ne-am așteptat să le așteptăm în pachetul de vânzări de telefoane inteligente Nokia - în special dispozitivele lor de business.

Dispărut în acțiune

În primul rând pe listă, CD-ul cu software-ul este de obicei inclus în pachetul de vânzare al smartphone-urilor Nokia. Acum asta a fost un șoc pentru mine. Pentru că acesta a fost ultimul lucru pe care l-am așteptat să fie aruncat din pachetul de vânzări. În cazul în care nu aveți deja instalat suita Nokia PC pe PC și intenționați să cumpărați E63, este posibil să aveți nevoie să împrumutați de la altcineva care are o copie.

În al doilea rând, cablul de date USB lipsește. În 2009, acest lucru este de neiertat, dar ce vă așteptați de la un smartphone în acel grup de prețuri? Ceva cu siguranță trebuie să dea. Oftat!

Totul despre E63 este orientat spre reducerea costurilor. Tot. Materialul de calitate superioară folosit pentru E71 a fost abandonat pentru un material plastic mai ieftin. Carcasa E63 este plastică.

Continuând această temă ieftină, nu există nici o cheie de volum și nici o cheie dedicată camerei.

Bine. Bine. Aceasta nu ar trebui să fie o revizuire completă a telefonului. Asta va veni după ce am avut suficient timp să joc cu ea.

Urmăriți acest spațiu pentru revizuirea completă și, eventual, o analiză comparativă între acesta și modelul E71.

De asemenea, citiți: Galaxy X ar putea fi primul smartphone pliabil Samsung
Recomandat
Lasă Un Comentariu